Egen laddbox för elbilsladdning i Ågesta

Installera laddbox för elbil i Ågesta

Kul att du är intresserad av laddboxar för elbilar. Vi är experter på elbilsladdning och hjälper dig gärna med val och installation.

Om du är elbilsägare och bor i Ågesta så behöver du förmodligen montera en egen laddbox i närheten av ditt hem. Det för att du på på ett tryggt sätt ska kunna få laddning till bilen när du behöver. Det finns i nuläget ingen infrastruktur för elbilsladdning i eller runt Ågesta. Det innebär att det inte finns några kommunala eller statsägda laddstationer. Du behöver då ta dig till Farsta, Solbacken, Länna, Rågsved eller Sjödalen-Fullersta för att kunna ladda din bil. Det finns också en snabbladdare i Fagersjö.

Din laddbox behöver vara framtidssäker för att du på ett tillförlitligt sätt – även i framtiden – ska kunna ladda din bil och använda den när du är i behov av den. Den bör kunna leverera 22 kW och då också klara 1- och 3-fasladdning samt vara skalbar så du kan ladda flera bilar samtidig. Den bör också ha en dynamisk lastbalansering vilken gör att laddboxen inte löser ut huvudsäkringen i fastigheten när elbilen får full laddkapacitet från boxen.

Artikeln fortsätter längre ner på sidan...

Ska du installera laddbox hemma? Nu kan du enkelt och smidigt köpa hem en laddbox direkt via vår webshop.

  • Ladda din elbil snabbt och säkert hemma
  • Urval av flera olika laddstationer och laddboxar – med och utan lastbalansering
  • Den säkraste lösningen för din bil och elanläggning
  • Grönt ROT-avdrag gäller för hela installationen
  • Besök webshopen nu för att ta del av vårt stora utbud av laddboxar

Begär offert på laddbox via formuläret:

1. Fota och bifoga sedan bilder på: elcentral, elmätare och platsen där ni vill att laddboxen skall installeras.

2. Beskriv era behov när det gäller elbilsladdare: Vad ni har för bil(ar) som skall laddas, antal laddplatser, och vad ni har för huvudsäkringar.

Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Mer info om offerter och tjänster

Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt. Om vi inte kan lämna offert baserat på tillgängliga uppgifter kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Dags för Elbilsladdning i Ågesta?

Här fortsätter artikeln...

Laddboxar finns i många modeller med olika funktioner och kapacitet. Det innebär att du som konsument, förening eller företag behöver ta höjd för eventuella framtida förändringar redan nu, genom att välja en framtidssäker laddbox.

När du ska montera en laddbox eller laddstolpe så rekommenderar vi att du kollar med eventuella markägare hur de ställer sig till installationen men också kommunen, för att höra om deras planer för elbilsladdning i området. Om du funderar på en elstolpe framför en laddbox så behöver du ta med markarbetet i budgeten, något som normalt inte behövs när du monterar en laddbox på fasad, i garagage eller i carport.

När du har gått igenom dina behov och stämt av och förberett så finns vi här och kan hjälpa dig att hitta rätt laddboxmodell och sedan montera den på lämplig plats. Här på vår hemsida kan du även hitta ytterligare relevant information som kan vara bra att veta för dig som elbilsägare eller som är på väg att bli elbilsägare.

Elbilsladdning för företag och privatpersoner

Läs mer här

Våra leverantörer av elbilsladdare

Defa.com

Easee.com

Chargeamps.com

Garo.se

Elbilar och laddning hemma: myndighetsinformation

Energimyndigheten.se

Elsakerhetsverket.se

Karta till din laddboxinstallatör i Ågesta