Egen laddbox för elbilsladdning i Årsta

Installera laddbox för elbil i Årsta

Köpt elbil nyligen och är på jakt efter en bra laddbox?

Oavsett vilken elbil du skaffar dig så känns det skönt att veta att du alltid kan ha full laddning när du ska bege dig från ditt hem, och för att det ska fungera så krävs rätt laddstolpe och rätt belastning framdraget till laddboxen. Vi på Elkontakten vill erbjuda dig som bor i Årsta direktkontakt med en expert på elbilsladdning. Vi är experter på elbilsladdning och kan installera nya laddboxar i Årsta. I centrala Årsta så finns det inga laddstationer som tillhandahålls av kommunen.

Däremot hittar du ett par olika besöksparkeringar med laddstolpar i såväl Tantolunden och vid Eriksdalsbadet som vid Slakthusplan. Det finns också gott om kommersiella laddstationer som ägs och driftas av företag i området. På Sockenvägen hittar du en snabbladdare och likaså i Johanneshov. Vid arenan hittar du 50 kW CCS, 50 kW CHAdeMO och 22 kW Type 2. Tyvärr så är det dyrare att ladda elbilen på dessa stationer än att ladda hemma. Och det känns också tryggare att gå ut till sin bil och veta att den är fulladdad när du ska använda den.

Artikeln fortsätter längre ner på sidan...

Ska du installera laddbox hemma? Nu kan du enkelt och smidigt köpa hem en laddbox direkt via vår webshop.

  • Ladda din elbil snabbt och säkert hemma
  • Urval av flera olika laddstationer och laddboxar – med och utan lastbalansering
  • Den säkraste lösningen för din bil och elanläggning
  • Grönt ROT-avdrag gäller för hela installationen
  • Besök webshopen nu för att ta del av vårt stora utbud av laddboxar

Begär offert på laddbox via formuläret:

1. Fota och bifoga sedan bilder på: elcentral, elmätare och platsen där ni vill att laddboxen skall installeras.

2. Beskriv era behov när det gäller elbilsladdare: Vad ni har för bil(ar) som skall laddas, antal laddplatser, och vad ni har för huvudsäkringar.

Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Mer info om offerter och tjänster

Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt. Om vi inte kan lämna offert baserat på tillgängliga uppgifter kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Dags för Elbilsladdning i Årsta?

Här fortsätter artikeln...

Laddboxar finns i många modeller med olika funktioner och kapacitet. Det innebär att du som konsument, förening eller företag behöver ta höjd för eventuella framtida förändringar redan nu, genom att välja en framtidssäker laddbox.

När du ska välja laddbox får du gärna dela dina tankar med oss. På så vis kan vi hjälpa dig att göra ditt val av laddbox mer framtidssäkert. Vi rekommenderar bland annat att laddboxen ger 22 kilowatt genom både 3- och 1-fasladdning samt har dynamisk lastbalansering. Det gör att man undviker att säkringen går i fastigheten medan du laddar. Du behöver inte heller utöka ditt nätabonnemang.

Två andra bra egenskaper är att laddboxen är uppkopplad mot internet så att den kan ladda hem appar och uppdatera sin mjukvara. Samt att den är skalbar så du kan ladda fler elbilar än en på samma gång.

Vi hjälper dig hela vägen. Varmt välkommen till oss på Elkontakten!

Elbilsladdning för företag och privatpersoner

Läs mer här

Våra leverantörer av elbilsladdare

Defa.com

Easee.com

Chargeamps.com

Garo.se

Elbilar och laddning hemma: myndighetsinformation

Energimyndigheten.se

Elsakerhetsverket.se

Karta till din laddboxinstallatör i Årsta