Laddbox Elbilsladdning Bandhagen

Installera laddbox för elbil i Bandhagen

Behöver du laddbox till elbilen? Vi hjälper dig med val och installation

I och runt Bandhagen finns idag inga kommunala besöksparkeringsplatser med laddbox för elbilsladdning. Närmaste kommunala laddplats finns på Rågsvedsslingan, Mässvägen och på Parkeringsvägen. Det finns naturligtvis privata och kommersiella aktörer så som fastighetsägare och bensinstationer men det finns alltså inte tillräckligt med laddstationer för de 6 600 personer som bor i Bandhagen. Med en egen laddstation har du koll på läget och alltid en laddad och körklar bil.

När man ska köpa en laddbox behöver man tänka en runda extra, för hur blir det om du vill byta bil i framtiden?  Fungerar laddboxen du ska köpa även till den? Hur går det till att installera en laddbox och krävs det behörig elektriker för monteringen? Vilka laddboxar passar i just din fastighet och hur skiljer sig laddboxarna åt mellan varandra? Om bilen ska vara fulladdad på morgonen, när behöver man då börja ladda bilen? Vi förstår att frågorna är många och det är naturligt. Det fördelaktiga är att du hamnat på rätt plats, för är det någon som har koll och som kan hjälpa dig välja rätt så är det vi på Elkontakten.

Artikeln fortsätter längre ner på sidan...

Ska du installera laddbox hemma? Nu kan du enkelt och smidigt köpa hem en laddbox direkt via vår webshop.

  • Vi har snabba leveranser av laddboxar till fast pris
  • Ladda din elbil snabbt och säkert hemma
  • Urval av flera olika laddstationer och laddboxar – med och utan lastbalansering
  • Den säkraste lösningen för din bil och elanläggning
  • Grönt ROT-avdrag gäller för hela installationen

Begär offert på laddbox via formuläret:

1. Fota och bifoga sedan bilder på: elcentral, elmätare och platsen där ni vill att laddboxen skall installeras.

2. Beskriv era behov när det gäller elbilsladdare: Vad ni har för bil(ar) som skall laddas, antal laddplatser, och vad ni har för huvudsäkringar.

Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Mer info om offerter och tjänster

Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt. Om vi inte kan lämna offert baserat på tillgängliga uppgifter kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Dags för Elbilsladdning i Bandhagen?

Här fortsätter artikeln...

En laddbox kommer med olika funktioner och har olika kapacitet. Det innebär att du som konsument, förening eller företag behöver ta höjd för eventuella framtida förändringar redan nu, genom att välja en framtidssäker laddbox.

Det finns en del regler och formalia som du behöver ta i beaktande när du ska sätta upp en laddstolpe. Först behöver du garage- och/eller markägarens tillstånd. därefter behöver du se över huruvida kommunen har planer i området för uppförandet av laddinfrastruktur. Ibland kan det även behövas bygglov och andra tillstånd, men det skiljer sig mellan kommunerna. Du som villaägare och som äger din mark kan när som helst montera en laddstolpe. Dock krävs det att en certifierad elektriker gör arbetet. Har du eget garage, carport eller parkering intill husvägg är det oftast enkelt att ordna en laddplats. Det som behövs är rätt framdragen elkapacitet och en framtidssäker laddbox. En laddbox monterad på väggen är oftast mycket billigare att montera än en laddstolpe eftersom den kräver markarbete som kan bli dyrt.

Elbilsladdning för företag och privatpersoner

Läs mer här

Våra leverantörer av elbilsladdare

Defa.com

Easee.com

Chargeamps.com

Garo.se

Elbilar och laddning hemma: myndighetsinformation

Energimyndigheten.se

Elsakerhetsverket.se

Karta till din laddboxinstallatör i Bandhagen