Laddbox Elbilsladdning Dalarö

Installera laddbox för elbil på Dalarö

Klart din nya laddbox ska vara uppkopplad så att du kommer åt den från mobilen — vi hjälper dig att installera rätt modell

På Dalarö finns det ingen kommunal laddstation för elbilsladdning. Den närmaste stationen ligger mer än två mil bort. Närmaste kommersiella laddstation ligger på Nynäsvägen 21 och erbjuder snabbladdning, men till en högre taxa än om du skulle ladda hemma. Med andra ord så är det avgörande för dig som bor i området att ha en egen laddbox hemma. Vi kan hjälpa dig.

På Nynäsvägen i Haninge hittar du Vattenfalls laddstation. En modern laddstation i sig – men det ger dig enbart en begränsad trygghet. Det bor ungefär 1 200 personer på Dalarö och det finns idag ingen laddinfrastruktur i området. Det  finns ingenstans att ladda bilen, förutom på Smådalarö Gård som erbjuder en kommersiell lösning för dig som behöver ladda bilen i närheten.

På Elkontakten förstår vi att du nog gjort din hemläxa för den nya elbilen. Du vet då att du behöver en laddbox och att det finns många modeller att välja mellan, och precis så är det. Det finns hundratals olika modeller i Sverige. Men ingen fara, vi hjälper dig att välja rätt.

Artikeln fortsätter längre ner på sidan...

Ska du installera laddbox hemma? Nu kan du enkelt och smidigt köpa hem en laddbox direkt via vår webshop.

  • Vi har snabba leveranser av laddboxar till fast pris
  • Ladda din elbil snabbt och säkert hemma
  • Urval av flera olika laddstationer och laddboxar – med och utan lastbalansering
  • Den säkraste lösningen för din bil och elanläggning
  • Grönt ROT-avdrag gäller för hela installationen

Begär offert på laddbox via formuläret:

1. Fota och bifoga sedan bilder på: elcentral, elmätare och platsen där ni vill att laddboxen skall installeras.

2. Beskriv era behov när det gäller elbilsladdare: Vad ni har för bil(ar) som skall laddas, antal laddplatser, och vad ni har för huvudsäkringar.

Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Mer info om offerter och tjänster

Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt. Om vi inte kan lämna offert baserat på tillgängliga uppgifter kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Dags för Elbilsladdning på Dalarö?

Här fortsätter artikeln...

Laddboxar finns i många modeller med olika funktioner och kapacitet. Det innebär att du som konsument, förening eller företag behöver ta höjd för eventuella framtida förändringar redan nu, genom att välja en framtidssäker laddbox.

För att du ska kunna få en så bra produkt som möjligt som säkerställer att du inte behöver byta laddbox när du byter bil igen så behöver din nya box vara framtidssäker. Det innebär att den dels klarar högre kilowattkapacitet men också att den går att koppla upp mot nätet. Det gör att du kan uppdatera mjukvaran, ladda hem appar och vara proaktiv. Det är också viktigt att laddboxen har en välfungerande dynamisk lastbalansering. Så att den vet när bilen behöver mer kapacitet (snabbladdning) och när den enbart behöver lite. Den funktionen gör också att du undviker att strömmen går hemma på grund av bruten säkring.

Vi på Elkontakten är experter på el och elbilsladdning och hjälper dig välja rätt modell och fabrikat på laddboxen. Vi är också certifierade elektriker vilket är ett krav för att få montera laddboxar och laddstationer. Hör av dig så hjälper vi dig.

Elbilsladdning för företag och privatpersoner

Läs mer här

Våra leverantörer av elbilsladdare

Defa.com

Easee.com

Chargeamps.com

Garo.se

Elbilar och laddning hemma: myndighetsinformation

Energimyndigheten.se

Elsakerhetsverket.se

Karta till din laddboxinstallatör på Dalarö