Elbilsladdare i Farsta

Installera laddbox för elbil i Farsta

Behöver du en laddbox till elbilen? Vi hjälper dig att installera och välja rätt modell

I Farsta finns det tre kommunala parkeringsplatser med laddplats för elbil. Det finns ett fåtal andra kommersiella laddplatser, främst privata fastighetsägare men inga publika laddplatser. Det innebär att du behöver installera en egen laddbox för att du alltid ska kunna ha en färdigladdad bil när du behöver den.

Det bor cirka 60 000 invånare i Farsta men trots det stora antalet personer så finns det ingen publik laddinfrastruktur här. Det innebär att du som elbilsägare själv behöver investera i en laddbox för din bil, annars kommer du att behöva ta dig långa distanser för att kunna ladda din bil. Din närmaste snabbladdare finns på Lidl i Fagersjö, vilket naturligtvis är skönt att veta men skänker dig som boende i området ingen trygghet. Du behöver ju en laddbox nära hushållet.

Artikeln fortsätter längre ner på sidan...

Ska du installera laddbox hemma? Nu kan du enkelt och smidigt köpa hem en laddbox direkt via vår webshop.

  • Ladda din elbil snabbt och säkert hemma
  • Urval av flera olika laddstationer och laddboxar – med och utan lastbalansering
  • Den säkraste lösningen för din bil och elanläggning
  • Grönt ROT-avdrag gäller för hela installationen
  • Besök webshopen nu för att ta del av vårt stora utbud av laddboxar

Begär en kostnadsfri offert på laddbox via formuläret:

1. Fota och bifoga sedan bilder på: elcentral, elmätare och platsen där ni vill att laddboxen skall installeras.

2. Beskriv era behov när det gäller elbilsladdare: Vad ni har för bil(ar) som skall laddas, antal laddplatser, och vad ni har för huvudsäkringar.

Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Mer info om offerter och tjänster

Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt. Om vi inte kan lämna offert baserat på tillgängliga uppgifter kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Dags för Elbilsladdning i Farsta ?

Här fortsätter artikeln...

Laddboxar finns i många modeller med olika funktioner och kapacitet. Det innebär att du som konsument, förening eller företag behöver ta höjd för eventuella framtida förändringar redan nu, genom att välja en framtidssäker laddbox.

Vi på Elkontakten kan hjälpa dig med att välja modell och fabrikat, samt montera och dra fram rätt elkapacitet till laddboxen. Vi är experter på elbilar och elbilsladdning och har lång erfarenhet av montering och installation. Dessutom är vi certifierade elektriker vilket är ett krav för att få montera laddboxar i Sverige. Med andra ord är vi ett självklart och ett tryggt val när du ska beställa en laddbox.

 

Men att välja rätt sorts laddbox är inte alltid lätt, du behöver ha koll på en del olika faktorer som rör ditt nuvarande och samtidigt framtida behov. Laddboxen bör vara framtidssäker vilket innebär att den ska klara leveranser upp till 22kw och ha både 1- och 3-fasladdning, ha en dynamisk lastbalansering vilket ger dig tryggheten i att säkringen inte går i fastigheten när laddboxen ger full effekt till bilen eller bilarna. Laddboxen bör också vara uppkopplad mot internet så att du kan uppdatera mjukvaran och ha möjlighet att ladda hem appar samt vara skalbar för om du behöver fler ladduttag framöver (eller idag). En annan sak som är bra att fundera över är om du vill att sladden ska vara fast monterad eller vara lös och utbytbar.

Elbilsladdning för företag och privatpersoner

Läs mer här

Våra leverantörer av elbilsladdare

Defa.com

Easee.com

Chargeamps.com

Garo.se

Elbilar och laddning hemma: myndighetsinformation

Energimyndigheten.se

Elsakerhetsverket.se

Karta till din laddboxinstallatör i Farsta