Egen laddbox för elbilsladdning Kungsholmen

Installera laddbox för elbil på Kungsholmen

Letar du efter en smidig laddbox till nya elbilen? Vi hjälper dig gärna att välja ut rätt modell och montera den

På Kungsholmen finns det idag fyra parkeringsytor och garage med avgiftsbelagd elbilsladdning. Du hittar dessa på Strandbergsgatan, Fleminggatan, Norr Mälarstrand och i Rådhusgaraget. I övrigt finns det ett gott utbud av kommersiella laddstationer i området. Det finns bland annat sju snabbladdare och mer än tio standardladdare, vilket gör att du kan ladda bilen. Men kanske inte alltid på optimalt sätt.

Oavsett vilken elbil du skaffar så ska du alltid kunna ha full laddning när du ska bege dig hemifrån. För att det ska fungera så krävs rätt laddstolpe och rätt belastning framdraget till laddboxen. Vi på Elkontakten vill erbjuda dig som bor på Kungsholmen personlig kontakt med en expert på elbilsladdning.

Artikeln fortsätter längre ner på sidan...

Ska du installera laddbox hemma? Nu kan du enkelt och smidigt köpa hem en laddbox direkt via vår webshop.

  • Vi har snabba leveranser av laddboxar till fast pris
  • Ladda din elbil snabbt och säkert hemma
  • Urval av flera olika laddstationer och laddboxar – med och utan lastbalansering
  • Den säkraste lösningen för din bil och elanläggning
  • Grönt ROT-avdrag gäller för hela installationen

Begär offert på laddbox via formuläret:

1. Fota och bifoga sedan bilder på: elcentral, elmätare och platsen där ni vill att laddboxen skall installeras.

2. Beskriv era behov när det gäller elbilsladdare: Vad ni har för bil(ar) som skall laddas, antal laddplatser, och vad ni har för huvudsäkringar.

Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Mer info om offerter och tjänster

Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt. Om vi inte kan lämna offert baserat på tillgängliga uppgifter kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Dags för Elbilsladdning på Kungsholmen?

Här fortsätter artikeln...

För att du ska ha full kontroll över laddningen så behöver du ha en egen laddplats med laddbox eller laddstolpe. Bekvämligheten och tryggheten med tillgång till en egen laddare ger många fördelar. Däribland att bilen alltid är fulladdad när den ska användas. Men också att du har koll på läget och slipper gå långa sträckor för att hämta bilen som är på laddning.

När du ska välja laddbox så är det flera saker du behöver tänka på. Däribland att alltid välja en framtidssäker laddbox som levererar upp till 22kw och som klarar både 1- och 3-fasladdning, samt har lastbalansering. Det gör att huvudsäkringen inte löser ut när bilen får full laddeffekt. Det är också rekommenderat att ni väljer en laddbox som är skalbar. Det möjliggör framtida laddning för flera bilar med samma laddenhet. Utöver de funktionerna så är det även bra om laddboxen är uppkopplad mot internet. Man behöver även ta ställning till om man behöver en lös eller en fast monterad kabel.

Vidare så behöver du kontrollera med mark-, fastighet- och/eller garageägare kring vad som gäller för montering av laddbox hos just dig. Det är även smart att fråga staden om hur de planerat laddinfrastrukturen i området.

Elbilsladdning för företag och privatpersoner

Läs mer här

Våra leverantörer av elbilsladdare

Defa.com

Easee.com

Chargeamps.com

Garo.se

Elbilar och laddning hemma: myndighetsinformation

Energimyndigheten.se

Elsakerhetsverket.se

Karta till din laddboxinstallatör på Kungsholmen