Egen laddbox för elbilsladdning i Liljeholmen

Installera laddbox för elbil i Liljeholmen

Vill du kunna starta laddning av elbilen från mobilen? Oavsett ditt behov kan vi hjälpa dig installera en laddbox som passar

Det finns inte tillräckligt med laddenheter på Liljeholmen för att du ska kunna känna dig trygg med utbudet och tillförlitligheten att din bil alltid är fulladdad. För att du ska kunna känna full koll på läget så behöver du investera i en egen laddbox eller laddstolpe och vi hjälper dig hela vägen.

På Liljeholmen finns inga kommunala laddstationer eller laddstolpar idag, det finns ingen laddinfrastruktur att tala om i området trots 14 000 boende. Däremot finns det två kommersiella laddstationer, varav en utav dem är en snabbladdare. Snabbladdaren hittar du på Nybohovsbacken 11 och erbjuder 11-43kw Type 2, 50kw CHAdeMO och 50kw CCS.

Artikeln fortsätter längre ner på sidan...

Ska du installera laddbox hemma? Nu kan du enkelt och smidigt köpa hem en laddbox direkt via vår webshop.

  • Vi har snabba leveranser av laddboxar till fast pris
  • Ladda din elbil snabbt och säkert hemma
  • Urval av flera olika laddstationer och laddboxar – med och utan lastbalansering
  • Den säkraste lösningen för din bil och elanläggning
  • Grönt ROT-avdrag gäller för hela installationen

Begär offert på laddbox via formuläret:

1. Fota och bifoga sedan bilder på: elcentral, elmätare och platsen där ni vill att laddboxen skall installeras.

2. Beskriv era behov när det gäller elbilsladdare: Vad ni har för bil(ar) som skall laddas, antal laddplatser, och vad ni har för huvudsäkringar.

Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Mer info om offerter och tjänster

Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt. Om vi inte kan lämna offert baserat på tillgängliga uppgifter kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Dags för Elbilsladdning i Liljeholmen?

Här fortsätter artikeln...

Med så få laddstationer så behöver du investera i en egen för att du ska kunna känna dig trygg i att din bil alltid har full kapacitet när du ska åka.

Det kan vara bra att stämma av med markägare, husägare, styrelser, eller liknande kring vad du får göra och inte får göra och om du är villaägare eller radhusägare så är det också bra att stämma av med kommunen kring deras planering om laddinfrastruktur. Det är sällan det uppstår hinder för montera en laddbox men det är ändå bra att stämma av med hur det ser ut för just dig. Viktigt att tänka på är också att om du funderar på att montera en laddstolpe så tillkommer ofta markarbeten, vilket normalt inte gör det om du monterar en laddbox på vägg, i garage eller vid en carport eller liknande.

I fråga om  själva laddboxen så är det bra om den är förberedd för framtida behov och inte enbart de dagsaktuella, den behöver bland annat kunna leverera upp till 22kw och klara både 1- och 3-fasladdning.

Den bör även vara skalbar om du behöver fler uttag i laddboxen över tid, vara uppkopplad mot internet samt ha en dynamisk lastbalansering som hanterar effekten i laddboxen så inte huvudsäkringen i fastigheten slår ut när bilen eller bilarna få full effekt. För dig som boende på Liljeholmen är det avgörande eftersom det inte finns någon infrastruktur kring elladdning för elbilar.

Elbilsladdning för företag och privatpersoner

Läs mer här

Våra leverantörer av elbilsladdare

Defa.com

Easee.com

Chargeamps.com

Garo.se

Elbilar och laddning hemma: myndighetsinformation

Energimyndigheten.se

Elsakerhetsverket.se

Karta till din laddboxinstallatör i Liljeholmen