Egen laddbox för elbilsladdning på Norrmalm

Installera laddbox för elbil på Norrmalm

Söker du en exklusiv uppkopplad laddbox till nya elbilen? Eller en minimalistisk som smälter in i omgivningen?

Oavsett behov så kan vi hjälpa dig på Norrmalm att installera dina nya laddbox. Vi på Elkontakten har lång erfarenhet av elbilsladdning och kan erbjuda  fullständig service från val av laddbox till montering. Oavsett vilken elbil du skaffar så ska du alltid kunna ha full laddning när du ska bege dig från ditt hem. För att det ska fungera så krävs rätt laddstolpe och rätt belastning framdraget till laddboxen.

Det bor ungefär 8 900 personer på Norrmalm och det finns idag sex stycken garage med laddstolpe. Utöver dessa kommunala laddstationer finns det cirka 18 kommersiella laddstationer. Två av dessa erbjuder snabbladdning till sina kunder. Det innebär att Stockholms stad inte har någon infrastruktur för elbilsladdning på plats ännu. Något som ställer krav på dig att själv att investera i en laddbox som också uppfyller framtidens krav.

Artikeln fortsätter längre ner på sidan...

Ska du installera laddbox hemma? Nu kan du enkelt och smidigt köpa hem en laddbox direkt via vår webshop.

  • Ladda din elbil snabbt och säkert hemma
  • Urval av flera olika laddstationer och laddboxar – med och utan lastbalansering
  • Den säkraste lösningen för din bil och elanläggning
  • Grönt ROT-avdrag gäller för hela installationen
  • Besök webshopen nu för att ta del av vårt stora utbud av laddboxar

Begär offert på laddbox via formuläret:

1. Fota och bifoga sedan bilder på: elcentral, elmätare och platsen där ni vill att laddboxen skall installeras.

2. Beskriv era behov när det gäller elbilsladdare: Vad ni har för bil(ar) som skall laddas, antal laddplatser, och vad ni har för huvudsäkringar.

Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Mer info om offerter och tjänster

Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt. Om vi inte kan lämna offert baserat på tillgängliga uppgifter kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Dags för Elbilsladdning på Norrmalm?

Här fortsätter artikeln...

Laddboxar finns i många modeller med olika funktioner och kapacitet. Det innebär att du som konsument, förening eller företag behöver ta höjd för eventuella framtida förändringar redan nu, genom att välja en framtidssäker laddbox.

När det gäller att välja laddbox så kan det vara svårt för den ovane att veta vilka funktioner en bra laddbox ska ha. Vi på Elkontakten rekommenderar att ni väljer en modell som levererar 22 kilowatt och klarar både 1- och 3-fasladdning. Laddboxen bör också vara uppkopplad mot internet så att du kan uppgradera den och även ladda hem appar. En annan viktig faktor är att den har en dynamisk lastbelastning. Det innebär att laddboxen ser till att huvudsäkringen inte går i fastigheten när laddboxen ger bilen full kapacitet. Vi rekommenderar även att du väljer en modell som har skalbarhet och som ger dig möjligheten att ladda flera bilar på samma gång.

Innan du ska montera en laddbox kan det vara bra att stämma av med markägare, garageägare, föreningar och liknande om vad som gäller för just dig och din laddbox.

laddbox-elbilsladdning

Det kan även vara smart att prata med staden om deras planer kring laddinfrastruktur så du har vetskap om alla faktorer som kan påverka nu eller i framtiden. Välkommen att höra av dig till oss, så hjälper vi till med installationen.

Elbilsladdning för företag och privatpersoner

Läs mer här

Våra leverantörer av elbilsladdare

Defa.com

Easee.com

Chargeamps.com

Garo.se

Elbilar och laddning hemma: myndighetsinformation

Energimyndigheten.se

Elsakerhetsverket.se

Karta till din laddboxinstallatör på Norrmalm