Egen laddbox för elbilsladdning i Nynäshamn

Installera laddbox för elbil i Nynäshamn

Letar du efter en bra och trygg laddbox till din nya elbil? Vi hjälper dig att installera och välja ut rätt laddboxmodell

Det finns ingen infrastruktur för elbilsladdning i Nynäshamn idag och det innebär att du som är elbilsägare själv behöver investera i en laddbox. Oavsett vilken elbil du köper så tycker vi det är en självklarhet att du alltid ska kunna ha full laddning när du ska bege dig från ditt hem. Håller du med?

I Nynäshamn finns det idag inga kommunala laddstationer eller laddstolpar. Däremot finns det fyra laddstationer som är kommersiella och som finansieras av företag, markägare eller liknande. Av dessa fyra så erbjuder en av dem snabbladdning. Snabbladdningen vid Hamnterminalen erbjuder 50kw CCS, 50kw CHAdeMO och 43kw Type 2.

Artikeln fortsätter längre ner på sidan...

Ska du installera laddbox hemma? Nu kan du enkelt och smidigt köpa hem en laddbox direkt via vår webshop

  • Vi har snabba leveranser av laddboxar till fast pris
  • Ladda din elbil snabbt och säkert hemma
  • Urval av flera olika laddstationer och laddboxar – med och utan lastbalansering
  • Den säkraste lösningen för din bil och elanläggning
  • Grönt ROT-avdrag gäller för hela installationen
  • Besök webshopen nu för att ta del av vårt stora utbud av laddboxar

Begär offert på laddbox via formuläret:

1. Fota och bifoga sedan bilder på: elcentral, elmätare och platsen där ni vill att laddboxen skall installeras.

2. Beskriv era behov när det gäller elbilsladdare: Vad ni har för bil(ar) som skall laddas, antal laddplatser, och vad ni har för huvudsäkringar.

Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Mer info om offerter och tjänster

Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt. Om vi inte kan lämna offert baserat på tillgängliga uppgifter kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Dags för Elbilsladdning i Nynäshamn?

Här fortsätter artikeln...

Laddboxar finns i många modeller med olika funktioner och kapacitet. Det innebär att du som konsument, förening eller företag behöver ta höjd för eventuella framtida förändringar redan nu, genom att välja en framtidssäker laddbox.

Det är sällan en självklarhet för den ovane att veta vad man ska tänka på när man ska välja en laddbox. Och det är naturligt att det finns många faktorer som ska vägas in. Och som man bör ha koll på för att laddboxen ska bli en bra investering över tid. Tyvärr väljer många fel och det kan bli kostsamt. Då man kan bli tvingen att byta laddbox när man byter bil i framtiden. Därför rekommenderar främst modeller som har flera funktioner och som sammantaget ger dig ett framtidsskydd.

Vi på Elkontakten rekommenderar att du väljer en laddbox eller laddstolpe som levererar upp till 22kw och som klarar både 1- och 3-fasladdning samt har en dynamisk lastbalansering vilket gör att laddboxen inte löser ut huvudsäkringen i fastigheten när den ger elbilen eller elbilarna full effekt. En annan bra sak att ha koll på är att laddboxen är skalbar vilket ger dig möjligheten att kunna ladda fler bilar än bara en i framtiden. Och slutligen tycker vi det kan vara bra att fundera över om du behöver en lös eller fast monterad laddkabel ansluten till laddboxen.

Elbilsladdning för företag och privatpersoner

Läs mer här

Våra leverantörer av elbilsladdare

Defa.com

Easee.com

Chargeamps.com

Garo.se

Elbilar och laddning hemma: myndighetsinformation

Energimyndigheten.se

Elsakerhetsverket.se

Karta till din laddboxinstallatör i Nynäshamn