Egen laddbox för elbilsladdning i Rönninge

Installera laddbox för elbil i Rönninge

Letar du efter en säker och trygg laddbox till nya elbilen? Vi hjälper dig installera och välja rätt modell

Oavsett vilken elbil du skaffar så ska du alltid kunna ha full laddning när du ska bege dig från ditt hem, och för att det ska fungera så krävs en egen laddbox eftersom det finns för få laddstationer i Rönninge.

Det bor cirka 20 000 invånare i Rönninge och idag finns det ingen infrastruktur för elbilsladdning på plats här, det finns således inga laddstolpar eller laddstationer som tillhandahålls av staden.

Det finns dock en kommersiell station som erbjuder 22 kW Type 2, den laddstationen hittar du på Rönninge Station. Det betyder att det finns en laddstation på ungefär 20 000 invånare. Köerna till laddstationen riskerar därför att  bli långa.

Artikeln fortsätter längre ner på sidan...

Ska du installera laddbox hemma? Nu kan du enkelt och smidigt köpa hem en laddbox direkt via vår webshop.

  • Ladda din elbil snabbt och säkert hemma
  • Urval av flera olika laddstationer och laddboxar – med och utan lastbalansering
  • Den säkraste lösningen för din bil och elanläggning
  • Grönt ROT-avdrag gäller för hela installationen
  • Besök webshopen nu för att ta del av vårt stora utbud av laddboxar

Begär offert på laddbox via formuläret:

1. Fota och bifoga sedan bilder på: elcentral, elmätare och platsen där ni vill att laddboxen skall installeras.

2. Beskriv era behov när det gäller elbilsladdare: Vad ni har för bil(ar) som skall laddas, antal laddplatser, och vad ni har för huvudsäkringar.

Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Mer info om offerter och tjänster

Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt. Om vi inte kan lämna offert baserat på tillgängliga uppgifter kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Dags för Elbilsladdning i Rönninge?

Här fortsätter artikeln...

Med hjälp av en egen laddbox slipper du långa kötider och så kan du istället själv styra över när du vill att din bil ska börja ladda. Då kan du planera i förväg och veta när du kan förvänta dig att bilen är fulladdad och klar för avfärd. Vi på Elkontakten tycker att det är ett måste för dig som elbilsägare.

Men att välja en laddbox är inte alltid enkelt för den ovane. Det är helt naturligt eftersom vi oftast väljer funktioner baserat på våra nuvarande behov. Men om du inte vill riskera att du behöver byta laddbox i framtiden så bör du även fundera över tänkbara framtida behov också.

Vi rekommenderar därför en laddbox som är framtidssäker och som erbjuder 22kw och som klarar både 1- och 3-fasladdning samt har en dynamisk lastbalansering. Det gör att laddboxen inte riskerar att lösa ut huvudsäkringen när bilen får full effekt. En annan bra sak att fundera över, är om du behöver en lös eller en fast monterad laddkabel och om laddboxen ska vara uppkopplad mot internet eller inte. Vi rekommenderar även att du funderar över om laddboxen behöver vara skalbar ifall du behöver kunna ladda flera elbilar från samma laddbox i framtiden.

Elbilsladdning för företag och privatpersoner

Läs mer här

Våra leverantörer av elbilsladdare

Defa.com

Easee.com

Chargeamps.com

Garo.se

Elbilar och laddning hemma: myndighetsinformation

Energimyndigheten.se

Elsakerhetsverket.se

Karta till din laddboxinstallatör i Rönninge