Egen laddbox för elbilsladdning i Salem

Installera laddbox för elbil i Salem

Köpt en ny fin elbil och letar efter en laddbox?

Utbudet av laddstationer i Salemområdet är otillräckligt i förhållande till det ökande behovet. Därför behöver du köpa en egen laddbox och hjälper dig välja och montera rätt modell. På Elkontakten har vi gedigen kunskap om elbilsladdning och monterar dagligen laddboxar i Salem. Vi tycker att du ska höra med oss när du ska välja laddbox, vi kan guida dig till rätt modell för att därefter montera den åt dig.

I Salem finns det inte någon laddinfrastruktur att tala om och det finns inga kommunala laddstationer eller laddstolpar.

Det finns två kommersiella laddstationer med 22kw Typ 2-laddning i området. Men i övrigt så behöver du antingen ta dig till Södertälje eller till Slagsta för att hitta en laddstation med snabbladdning. Du kanske kan föreställa dig att köerna till de få laddstationen riskerar att  bli långa nu när många börjar byta till elbilar. Det innebär att  utan en infrastruktur för elbilsladdning så behöver du själv investera i en laddbox för att du ska kunna ladda din elbil.

Artikeln fortsätter längre ner på sidan...

Ska du installera laddbox hemma? Nu kan du enkelt och smidigt köpa hem en laddbox direkt via vår webshop.

  • Ladda din elbil snabbt och säkert hemma
  • Urval av flera olika laddstationer och laddboxar – med och utan lastbalansering
  • Den säkraste lösningen för din bil och elanläggning
  • Grönt ROT-avdrag gäller för hela installationen
  • Besök webshopen nu för att ta del av vårt stora utbud av laddboxar

Begär offert på laddbox via formuläret:

1. Fota och bifoga sedan bilder på: elcentral, elmätare och platsen där ni vill att laddboxen skall installeras.

2. Beskriv era behov när det gäller elbilsladdare: Vad ni har för bil(ar) som skall laddas, antal laddplatser, och vad ni har för huvudsäkringar.

Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Mer info om offerter och tjänster

Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt. Om vi inte kan lämna offert baserat på tillgängliga uppgifter kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Dags för Elbilsladdning i Salem?

Här fortsätter artikeln...

Laddboxar finns i många modeller med olika funktioner och kapacitet. Det innebär att du som konsument, förening eller företag behöver ta höjd för eventuella framtida förändringar redan nu, genom att välja en framtidssäker laddbox.

Det krävs en certifierad elektriker för att montera en laddbox i Sverige. Därför är det också bättre att du väljer och köper laddboxen genom oss som vet vad som funkar och vad som inte gör det.

Då det finns ett  flertal  modeller och fabrikat på marknaden: Här några tips för att välja rätt modell. Vi rekommenderar att laddboxen dels har lastbalansering som gör att huvudsäkringen inte löser ut när elbilen får full effekt. Det är också bra om laddboxen är uppkopplad mot internet. Och att den kan leverera upp till 22kw och erbjuder både 1- och 3-fasladdning. En annan viktig aspekt är att laddboxen är skalbar vilket innebär att du i framtiden kan ansluta flera elbilar på samma enhet. Därefter är det bra om du funderar över om du vill ha en lös eller fast monterad laddkabel.

Elbilsladdning för företag och privatpersoner

Läs mer här

Våra leverantörer av elbilsladdare

Defa.com

Easee.com

Chargeamps.com

Garo.se

Elbilar och laddning hemma: myndighetsinformation

Energimyndigheten.se

Elsakerhetsverket.se

Karta till din laddboxinstallatör i Salem