Egen laddbox för elbilsladdning i Segeltorp

Installera laddbox för elbil i Segeltorp

Behöver du laddbox till elbilen? Vi hjälper dig med val och installation

Det finns många modeller av laddare på marknaden. Du bör välja en med rätt funktioner för ditt behov så att du inte riskerar att slänga pengarna i sjön. Vi på Elkontakten arbetar ofta i Segeltorp och hjälper dig att montera och välja rätt modell som passar just ditt behov.

I Segeltorp finns det endast en parkering med elbilsladdning som tillhandahålls av kommunen. Du hittar den på Mälarhöjdens IP och där erbjuder de laddstolpar.

Det finns inte heller några kommersiella laddstationer i närområdet kring Segeltorp. För att vara på den säkra sidan för att hitta laddning till bilen så behöver du ta dig till Fruängen eller till Kungens Kurva. I Kungens Kurva hittar du en snabbladdare. Med andra ord – eftersom det inte finns tillräcklig infrastruktur för elbilsladdning i området så behöver du själv investera i en laddbox för att kunna säkerställa att din bil alltid är redo för avfärd när du behöver det.

Artikeln fortsätter längre ner på sidan...

Ska du installera laddbox hemma? Nu kan du enkelt och smidigt köpa hem en laddbox direkt via vår webshop.

  • Ladda din elbil snabbt och säkert hemma
  • Urval av flera olika laddstationer och laddboxar – med och utan lastbalansering
  • Den säkraste lösningen för din bil och elanläggning
  • Grönt ROT-avdrag gäller för hela installationen
  • Besök webshopen nu för att ta del av vårt stora utbud av laddboxar

Begär offert på laddbox via formuläret:

1. Fota och bifoga sedan bilder på: elcentral, elmätare och platsen där ni vill att laddboxen skall installeras.

2. Beskriv era behov när det gäller elbilsladdare: Vad ni har för bil(ar) som skall laddas, antal laddplatser, och vad ni har för huvudsäkringar.

Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Mer info om offerter och tjänster

Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt. Om vi inte kan lämna offert baserat på tillgängliga uppgifter kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Dags för Elbilsladdning i Segeltorp?

Här fortsätter artikeln...

Laddboxar finns i många modeller med olika funktioner och kapacitet. Det innebär att du som konsument, förening eller företag behöver ta höjd för eventuella framtida förändringar redan nu, genom att välja en framtidssäker laddbox.

Det är för ett otränat öga svårt att välja rätt modell av laddbox. Det finns tusentals att välja mellan på marknaden. Vi rekommenderar att din nya laddbox är uppkopplad mot nätet så att den kan ta emot den senaste mjukvaran samt har möjligheten att ladda hem appar. Den bör även leverera 22 kW och klara både 1- och 3-fasladdning. Den behöver vidare ha funktionen dynamisk lastbalansering så att din huvudsäkring inte löses ut när bilen får full effekt.

Vi rekommenderar även att du stämmer av med eventuella markägare, garageägare och liknande om vad som gäller för just dig och ditt boende när det gäller montering och installation av laddbox eller elstolpe. Det kan även vara bra att höra med kommunen om hur deras planering ser ut för infrastrukturen för elbilsladdning i stort. Och hur det kommer påverka ditt område över tid. Vi finns med dig hela vägen och väntar bara på att du ska kontakta oss. Så hjälper vi dig att starta den här resan.

Elbilsladdning för företag och privatpersoner

Läs mer här

Våra leverantörer av elbilsladdare

Defa.com

Easee.com

Chargeamps.com

Garo.se

Elbilar och laddning hemma: myndighetsinformation

Energimyndigheten.se

Elsakerhetsverket.se

Karta till din laddboxinstallatör i Segeltorp