Laddbox för elbilsladdning i Skärholmen

Installera laddbox för elbil i Skärholmen

Vi är experter på elbilsladdning och hjälper dig som bor i Skärholmen

Oavsett vilken elbil du skaffar så ska du alltid kunna ha full laddning när du ska bege dig från ditt hem.  Utan en egen laddbox kan du inte vara säker på det när du bor i Skärholmen, eftersom det inte finns tillräckligt med laddstationer i området. Hör av dig så kommer vi och installerar en laddbox för nya elbilen hos dig.

I Skärholmen finns det ingen laddinfrastruktur i form av kommunala eller stadsägda laddstationer eller laddstolpar. Däremot finns det två kommersiella laddstationer. Den ena hittar du på ICA Supermarket Nordeviks och den andra på Industrivägen. Eftersom det inte finns någon infrastruktur för elbilsladdning så behöver du själv investera i en laddbox. Det är ju smart oavsett eftersom det ger dig total kontroll över laddningen och friheten att själv bestämma när din bil ska vara laddad och inte.

Artikeln fortsätter längre ner på sidan...

Ska du installera laddbox hemma? Då har du kommit rätt!

  • Vi har snabba leveranser av laddboxar till fast pris
  • Ladda din elbil snabbt och säkert hemma
  • Urval av flera olika laddstationer och laddboxar – med och utan lastbalansering
  • Den säkraste lösningen för din bil och elanläggning
  • Grönt ROT-avdrag gäller för hela installationen

Begär offert på laddbox via formuläret:

1. Fota och bifoga sedan bilder på: elcentral, elmätare och platsen där ni vill att laddboxen skall installeras.

2. Beskriv era behov när det gäller elbilsladdare: Vad ni har för bil(ar) som skall laddas, antal laddplatser, och vad ni har för huvudsäkringar.

Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Mer info om offerter och tjänster

Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt. Om vi inte kan lämna offert baserat på tillgängliga uppgifter kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Dags för Elbilsladdning i Skärholmen

Här fortsätter artikeln...

Laddboxar finns i många modeller med olika funktioner och kapacitet. Det innebär att du som konsument, förening eller företag behöver ta höjd för eventuella framtida förändringar redan nu, genom att välja en framtidssäker laddbox.

Parallellt med att du anlitar oss på Elkontakten för att montera och välja ut rätt laddbox modell till dig så rekommenderar vi att du kontaktar eventuella markägare och garageägare för att stämma av vad som gäller för just dig. Om du är villa-, småhus- eller radhusägare så är detta sällan något hinder för att montera en laddbox i närheten av ditt boende. Normalt placerar vi en laddbox på husväggen, i ett garage eller vid en carport. Detta eftersom det ofta är enkelt att dra el dit. Om du går i tankar om att montera en laddstolpe så kan det vara bra att tänka på att det ofta tillkommer markarbete vid laddstolpsinstallation. Medan det är något som normalt inte tillkommer vid montering av laddbox på husvägg eller liknande.

För att du inte ska behöva byta laddbox i framtiden är det bra om den är framtidssäker. Det innebär att den levererar 22 kilowatt och klarar både 1- och 3-fasladdning samt har en dynamisk lastbalansering. Det gör att laddboxen inte löser ut huvudsäkringen i huset när bilen får full effekt. En annan bra sak är att laddboxen är uppkopplad mot internet och klarar av att ladda hem appar. Vi rekommenderar även att laddboxen är skalbar så at du i framtiden kan ladda flera elbilar från samma enhet. Fundera även på om en lös eller fast laddkabel passar bäst för dina behov.

Elbilsladdning för företag och privatpersoner

Läs mer här

Våra leverantörer av elbilsladdare

Defa.com

Easee.com

Chargeamps.com

Garo.se

Elbilar och laddning hemma: myndighetsinformation

Energimyndigheten.se

Elsakerhetsverket.se

Karta till din laddboxinstallatör i Skärholmen