Egen laddbox för elbilsladdning i Skarpnäck

Installera laddbox för elbil i Skarpnäck

Är du ute efter en riktigt tillförlitlig laddbox till elbilen?

Om du är elbilsägare eller ska bli det och bor i Skarpnäck så behöver du montera en laddbox för att du på ett tillförlitligt sätt ska kunna ladda din bil och nyttja den som du vill. Detta eftersom det inte finns tillräckligt med laddstationer i området och dels för att du ska kunna känna en trygghet i att ha laddningen nära ditt hem. Vi jobbar i Skarpnäck och hjälper dig att installera och hitta rätt laddboxmodell.

I Skarpnäck finns det inga kommunala laddstolpar eller laddstationer som allmänheten kan nyttja. De närmaste elstolparna finns i Farsta och på Arenaområdet. Men i övrigt så erbjuder inte Staden någon infrastruktur för elbilsladdning.

Artikeln fortsätter längre ner på sidan...

Ska du installera laddbox hemma? Nu kan du enkelt och smidigt köpa hem en laddbox direkt via vår webshop.

  • Ladda din elbil snabbt och säkert hemma
  • Urval av flera olika laddstationer och laddboxar – med och utan lastbalansering
  • Den säkraste lösningen för din bil och elanläggning
  • Grönt ROT-avdrag gäller för hela installationen
  • Besök webshopen nu för att ta del av vårt stora utbud av laddboxar

Begär offert på laddbox via formuläret:

1. Fota och bifoga sedan bilder på: elcentral, elmätare och platsen där ni vill att laddboxen skall installeras.

2. Beskriv era behov när det gäller elbilsladdare: Vad ni har för bil(ar) som skall laddas, antal laddplatser, och vad ni har för huvudsäkringar.

Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Mer info om offerter och tjänster

Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt. Om vi inte kan lämna offert baserat på tillgängliga uppgifter kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Dags för Elbilsladdning i Skarpnäck?

Här fortsätter artikeln...

I närheten av Skarpnäcks Gård finns en kommersiell laddstolpe som erbjuder 3,7 kW Typ 2. Det betyder att det inte finns tillräckligt utbud av elladdning för dig som elbilsägare. Du kommer alltså att behöva införskaffa en egen laddbox där du kan styra när och hur din elbil laddas. — Det tycker vi är bra från ett trygghetsperspektiv men det gör också att du kan välja när du vill att din bil ska vara redo för avfärd.

Välj en laddbox som är framtidssäker och som levererar 22 kilowatt och klarar både 1- och 3-fasladdning. Vi rekommenderar även att laddboxen har en dynamisk lastbalansering vilket gör att laddboxen inte löser ut huvudsäkringen när din elbil får full effekt. Andra bra egenskaper är att den är skalbar så att du kommer att kunna ladda fler bilar än en från enheten samt att den är uppkopplad mot internet så att den kan ta emot de senaste drivrutinerna och har möjligheten att ladda hem appar för framtida och nuvarande behov.

Vi rekommenderar att du stämmer av med staden om hur de planerar för elbilsladdning i Skarpnäck och huruvida du påverkas. Stäm även av med eventuella markägare, garagageägare och liknande för att se hur de ställer sig till montering och installation av laddbox eller laddstolpe. Värt att nämna är också att installation av en laddstolpe ofta kräver markarbete. Det brukar betyda att en laddstolpe  kostar mer att montera än en laddbox som monteras på fasadvägg, i carport eller i ett garage. Normalt sett är det också enklare att dra fram el till en laddbox jämfört med  en laddstolpe.

Elbilsladdning för företag och privatpersoner

Läs mer här

Våra leverantörer av elbilsladdare

Defa.com

Easee.com

Chargeamps.com

Garo.se

Elbilar och laddning hemma: myndighetsinformation

Energimyndigheten.se

Elsakerhetsverket.se

Karta till din laddboxinstallatör i Skarpnäck