Egen laddbox för elbilsladdning i Slagsta

Installera laddbox för elbil i Slagsta

Vi är experter på elbilsladdning och hjälper dig gärna att installera rätt laddbox för nuvarande och framtida behov

Oavsett vilken elbil du skaffar så ska du alltid kunna ha full laddning när du ska bege dig från ditt hem, och för att det ska fungera så krävs rätt laddstolpe och rätt belastning framdragen till laddboxen.

Det är inte alltid så enkelt för en privatperson att välja rätt modell och sålla mellan alla de olika funktionerna som olika modeller erbjuder. Vi på Elkontakten har stor erfarenhet av att välja ut rätt funktioner som passar ditt boende och ditt behov. Vi vill erbjuda dig som bor i Slagsta en personlig kontakt med en expert på elbilsladdning.

Artikeln fortsätter längre ner på sidan...

Ska du installera laddbox hemma? Nu kan du enkelt och smidigt köpa hem en laddbox direkt via vår webshop.

  • Ladda din elbil snabbt och säkert hemma
  • Urval av flera olika laddstationer och laddboxar – med och utan lastbalansering
  • Den säkraste lösningen för din bil och elanläggning
  • Grönt ROT-avdrag gäller för hela installationen
  • Besök webshopen nu för att ta del av vårt stora utbud av laddboxar

Begär offert på laddbox via formuläret:

1. Fota och bifoga sedan bilder på: elcentral, elmätare och platsen där ni vill att laddboxen skall installeras.

2. Beskriv era behov när det gäller elbilsladdare: Vad ni har för bil(ar) som skall laddas, antal laddplatser, och vad ni har för huvudsäkringar.

Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Mer info om offerter och tjänster

Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt. Om vi inte kan lämna offert baserat på tillgängliga uppgifter kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Dags för Elbilsladdning i Slagsta?

Här fortsätter artikeln...

Laddboxar finns i många modeller med olika funktioner och kapacitet. Det innebär att du som konsument, förening eller företag behöver ta höjd för eventuella framtida förändringar redan nu, genom att välja en framtidssäker laddbox.

Saker som framtidssäker, dynamisk lastbalansering och skalbarhet är viktiga faktorer och ger dig rätt kilowatt, rätt fasladdning och löser inte ut huvudsäkringen i fastigheten när bilen får full kapacitet. Och med skalbarhet blir det möjligt att ladda fler bilar samtidigt.

Vi tycker också det är viktigt att laddboxen är uppkopplad mot internet och har kapaciteten för att kunna ladda hem appar. Sen har vi frågan om du tycker att en lös eller fastmonterad laddkabel är lämpligast för dig. Innan vi startar arbetet är det bra att du stämt av med eventuella markägare och garageägare eller liknande om vad som gäller för just dig. Normalt så drabbas sällan villa-, småhus- och radhusägare i stor utsträckning av problem i fråga om att montera en enskild laddbox på husvägg, i carport eller i garage – men det är alltid bra att stämma av de faktorer som kan påverka.

Om du går tankar om att montera en laddstolpe så kan det vara bra att veta att det arbetet ofta omfattar markarbete vilket kostar mer. Någon som normalt inte behövs när det gäller montering av laddbox på husfasad eller liknande.

Elbilsladdning för företag och privatpersoner

Läs mer här

Våra leverantörer av elbilsladdare

Defa.com

Easee.com

Chargeamps.com

Garo.se

Elbilar och laddning hemma: myndighetsinformation

Energimyndigheten.se

Elsakerhetsverket.se

Karta till din laddboxinstallatör i Slagsta