Egen laddbox för elbilsladdning, Snättringe

Installera laddbox för elbil i Snättringe

Smart med uppkopplad laddbox så du kan starta laddningen från mobilen

I Snättringe finns det endast en laddstation och den är kommersiell. Det innebär att staden och kommunen inte erbjuder någon laddinfrastruktur eller möjlighet att ladda din elbil. Därför åligger det dig som elbilsägare att själv investera i en laddenhet. Vi på Elkontakten är experter på elbilsladdning och hjälper ofta kunder i ditt område att montera laddboxar och laddstolpar.

Det kan vara bra att veta att laddboxar finns i många modeller med många varierande funktioner. För att trygga ditt val för framtiden så behöver den vara framtidssäker. Den behöver exempelvis kunna leverera 22 kilowatt och klara både 1- och 3-fasladdning. Den behöver även ha en dynamisk lastbalansering vilken ger dig tryggheten att inte behöva utöka nätabonnemanget när du ska ladda din bil hemma. Så att du kan ha kvar din normala 20A säkring i fastigheten. Vi kan hjälpa dig i Snättringe att välja och installera rätt modell.

Artikeln fortsätter längre ner på sidan...

Ska du installera laddbox hemma? Nu kan du enkelt och smidigt köpa hem en laddbox direkt via vår webshop.

  • Ladda din elbil snabbt och säkert hemma
  • Urval av flera olika laddstationer och laddboxar – med och utan lastbalansering
  • Den säkraste lösningen för din bil och elanläggning
  • Grönt ROT-avdrag gäller för hela installationen
  • Besök webshopen nu för att ta del av vårt stora utbud av laddboxar

Begär offert på laddbox via formuläret:

1. Fota och bifoga sedan bilder på: elcentral, elmätare och platsen där ni vill att laddboxen skall installeras.

2. Beskriv era behov när det gäller elbilsladdare: Vad ni har för bil(ar) som skall laddas, antal laddplatser, och vad ni har för huvudsäkringar.

Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Mer info om offerter och tjänster

Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt. Om vi inte kan lämna offert baserat på tillgängliga uppgifter kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Dags för Elbilsladdning i Snättringe?

Här fortsätter artikeln...

Vi rekommenderar även att skaffa en laddenhet som är uppkopplad mot internet och har en funktion för nedladdning av appar. Det säkerställer att du kan använda framtida teknologier. Laddboxen bör också vara skalbar så att du kan ladda fler bilar än en med laddboxen. Och slutligen bör du fundera på om det fungerar bäst för dig med  en lös eller fast monterad laddkabel.

När det gäller montering av laddbox så rekommenderar vi att den om möjligt monteras på fasadvägg, i carport eller i garage eftersom det ofta är enkelt att dra in el till dessa platser. Om du går i tankar om en laddstolpe så behöver du räkna in markarbete i prislappen eftersom laddstolpar ofta omfattas av markarbete till skillnad mot en laddbox. För oss på Elkontakten är det ingen skillnad förutom att du behöver ta hjälp av ytterligare en leverantör som hjälper till med det kringarbetet.

Det kan också vara bra att stämma av med kommun eller stad kring deras planer för elbilsladdning och infrastrukturen kring den i ditt område. Du kan eventuellt behöva kontakta markägare eller garageägare eller liknande för att få grönt ljus för laddboxen. Det är sällan det är något hinder för att montera en laddbox, men det kan vara bra att checka av. Hör du av dig till oss så beställer vi laddboxen och planerar in arbetet med montering.

Elbilsladdning för företag och privatpersoner

Läs mer här

Våra leverantörer av elbilsladdare

Defa.com

Easee.com

Chargeamps.com

Garo.se

Elbilar och laddning hemma: myndighetsinformation

Energimyndigheten.se

Elsakerhetsverket.se

Karta till din laddboxinstallatör i Snättringe