Egen laddbox för elbilsladdning, Södermalm

Installera laddbox för elbil på Södermalm

Dags för en smart och snygg laddbox till elbilen?

Vi monterar  ofta laddstolpar och laddboxar på Södermalm. Det är också en nödvändighet för många elbilsägare eftersom det inte finns tillräckligt med laddenheter till de 130 000 personer som bor i området. Vi hjälper dig att installera och välja rätt modell för ditt behov. På Södermalm finns det åtta parkeringsplatser som tillhandahålls av Stockholms Stad som också erbjuder elbilsladdning. Utöver det finns det ungefär sjutton stycken kommersiella laddstationer som ägs av företag.

Även fastighetsägare har monterade laddstolpar men de är ofta kopplade till fastigheten och får inte alltid nyttjas av allmänheten. Trots närmare 130 000 boende så finns det ingen laddinfrastruktur på plats vilket gör det svårt att planera din laddning till bilen och således blir det svårt att äga en bil utan att själv äga en laddbox som du förvaltar över. Vi kan hjälpa dig att installera och välja rätt modell som passar ditt behov

Artikeln fortsätter längre ner på sidan...

Ska du installera laddbox hemma? Nu kan du enkelt och smidigt köpa hem en laddbox direkt via vår webshop.

  • Ladda din elbil snabbt och säkert hemma
  • Urval av flera olika laddstationer och laddboxar – med och utan lastbalansering
  • Den säkraste lösningen för din bil och elanläggning
  • Grönt ROT-avdrag gäller för hela installationen
  • Besök webshopen nu för att ta del av vårt stora utbud av laddboxar

Begär offert på laddbox via formuläret:

1. Fota och bifoga sedan bilder på: elcentral, elmätare och platsen där ni vill att laddboxen skall installeras.

2. Beskriv era behov när det gäller elbilsladdare: Vad ni har för bil(ar) som skall laddas, antal laddplatser, och vad ni har för huvudsäkringar.

Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Mer info om offerter och tjänster

Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt. Om vi inte kan lämna offert baserat på tillgängliga uppgifter kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Dags för Elbilsladdning på Södermalm?

Här fortsätter artikeln...

Laddboxar finns i många modeller med olika funktioner och kapacitet. Det innebär att du som konsument, förening eller företag behöver ta höjd för eventuella framtida förändringar redan nu, genom att välja en framtidssäker laddbox.

Att välja laddbox kan te sig trivialt men i själva verket är det flera faktorer som avgör om det blir en lyckad investering över tid. Däribland behöver laddboxen eller laddstolpen erbjuda 22 kilowatt och klara både 1- och 3-fasladdning samt ha en lastbalansering som gör att huvudsäkringen inte löser ut i fastigheten. Utöver det är det bra om den klarar av att ladda flera bilar samtidigt och går att koppla upp mot internet för att enkelt kunna uppdatera mjukvaran och ladda hem appar. De här funktionerna gör den driftsäker och framtidssäker.

Innan du väljer en laddbox är det rekommenderat att du pratar med föreningar, mark- och/eller garageägare om vad som gäller för just dig. I de allra flesta fall är alla intresserade av att få fler laddenheter på plats, vilket underlättar processen. Det kan även vara bra att kolla med staden kring vad deras planer är för laddinfrastruktur i området och hur det påverkar dig och ditt område. Det viktigaste är att du får laddning till din elbil – på ett sätt som är lättåtkomligt och  tryggt.

Elbilsladdning för företag och privatpersoner

Läs mer här

Våra leverantörer av elbilsladdare

Defa.com

Easee.com

Chargeamps.com

Garo.se

Elbilar och laddning hemma: myndighetsinformation

Energimyndigheten.se

Elsakerhetsverket.se

Karta till din laddboxinstallatör på Södermalm