Egen laddbox för elbilsladdning i Stuvsta

Installera laddbox för elbil i Stuvsta

Behöver du en laddbox till elbilen? Vi hjälper dig med val och installation

Vi på Elkontakten ser till att du som bor i Stuvsta har enkel tillgång till kontakt med en expert på elbilsladdning. Oavsett vilken elbil du skaffar så ska du alltid kunna ha full laddning när du ska bege dig från ditt hem. För att det ska fungera så krävs rätt utrustning och rätt belastning framdragen till laddboxen. Vi kan hjälpa dig i Stuvsta att installera och välja rätt modell som passar ditt behov

I Stuvsta finns idag ingen kommunal eller statsägd laddstation eller för den delen någon annan infrastruktur för elbilar. Det gör det svårt för elbilsägare att ladda sin bil utan att själv äga en laddbox. Det finns ett par kommersiella laddstationer i Rågsved och Hagsätra samt i centrala Stuvsta men utöver det finns det inget. Genom att själv äga en laddbox så slipper du dels leta efter en laddstation och dels stå i kö för att ladda. Med en egen laddbox optimerar du både dina utgifter och kan veta att du alltid har en fulladdad elbil när du behöver. Det tycker vi på Elkontakten är en tillgång och en trygghet i ägandet.

Artikeln fortsätter längre ner på sidan...

Ska du installera laddbox hemma? Nu kan du enkelt och smidigt köpa hem en laddbox direkt via vår webshop.

    • Ladda din elbil snabbt och säkert hemma
    • Urval av flera olika laddstationer och laddboxar – med och utan lastbalansering
    • Den säkraste lösningen för din bil och elanläggning
    • Grönt ROT-avdrag gäller för hela installationen
    • Besök webshopen nu för att ta del av vårt stora utbud av laddboxar

Begär offert på laddbox via formuläret:

1. Fota och bifoga sedan bilder på: elcentral, elmätare och platsen där ni vill att laddboxen skall installeras.

2. Beskriv era behov när det gäller elbilsladdare: Vad ni har för bil(ar) som skall laddas, antal laddplatser, och vad ni har för huvudsäkringar.

Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Mer info om offerter och tjänster

Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt. Om vi inte kan lämna offert baserat på tillgängliga uppgifter kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Dags för Elbilsladdning i Stuvsta?

Här fortsätter artikeln...

Laddboxar finns i många modeller med olika funktioner och kapacitet. Det innebär att du som konsument, förening eller företag behöver ta höjd för eventuella framtida förändringar redan nu, genom att välja en framtidssäker laddbox.

Det finns hundratals olika laddboxmodeller på marknaden, vilket kan göra det svårt för vem som helst att välja, och ofta baserar man köpet och funktionerna i laddboxen efter nuvarande behov. Det kan leda till att du kan behöva byta ut din laddbox över tid. Det vill vi  hjälpa dig att undvika genom att bistå i valet av rätt modell för dina nuvarande och framtida behov. Rätt typ av funktioner säkerställer att den klarar det mesta över tid.

Vi rekommenderar därför att laddboxen levererar 22 kW och klarar både 1- och 3-fasladdning samt har en dynamisk lastbalansering vilken säkerställer att din huvudsäkring inte löser ut när bilen får full effekt. Andra bra funktioner som vi rekommenderar är att den är skalbar och klarar att ladda flera bilar samtidigt, är uppkopplad mot nätet och har möjligheten att ladda hem appar. Utöver det tycker vi du ska fundera över om du vill ha en lös eller fast laddkabel ansluten laddboxen.

Elbilsladdning för företag och privatpersoner

Läs mer här

Våra leverantörer av elbilsladdare

Defa.com

Easee.com

Chargeamps.com

Garo.se

Elbilar och laddning hemma: myndighetsinformation

Energimyndigheten.se

Elsakerhetsverket.se

Karta till din laddboxinstallatör i Stuvsta