Egen laddbox för elbilsladdning i Täby

Installera laddbox för elbil i Täby

Vi installerar laddboxar för elbilar i Täby och hjälper gärna dig också

Vi på Elkontakten vill erbjuda dig som bor i Täby en personlig kontakt med en expert på elbilsladdning. Oavsett vilken elbil du skaffar så ska du alltid kunna ha full laddning när du ska bege dig från ditt hem. Hör av dig till oss så går vi igenom vilken laddbox som passar just er och vilken dag det passar att vi monterar den åt dig.

För många innebär elbil en rad nya saker att lära sig och fundera kring. Här har vi samlat bra information till dig som vi vet kommer underlätta valet av laddbox.

För att minska trafikens miljöbelastning pågår en elektrifiering av vägtrafiken. Täby kommun satsar på elfordon och förnybara bränslen i den egna fordonsparken och verkar för en utbyggnad av infrastruktur för laddning av elbilar. 2015 startade kommunen ett projekt för att påskynda utvecklingen av laddinfrastruktur för elfordon.

Artikeln fortsätter längre ner på sidan...

Ska du installera laddbox hemma? Nu kan du enkelt och smidigt köpa hem en laddbox direkt via vår webshop.

  • Ladda din elbil snabbt och säkert hemma
  • Urval av flera olika laddstationer och laddboxar – med och utan lastbalansering
  • Den säkraste lösningen för din bil och elanläggning
  • Grönt ROT-avdrag gäller för hela installationen
  • Besök webshopen nu för att ta del av vårt stora utbud av laddboxar

Begär offert på laddbox via formuläret:

1. Fota och bifoga sedan bilder på: elcentral, elmätare och platsen där ni vill att laddboxen skall installeras.

2. Beskriv era behov när det gäller elbilsladdare: Vad ni har för bil(ar) som skall laddas, antal laddplatser, och vad ni har för huvudsäkringar.

Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Mer info om offerter och tjänster

Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt. Om vi inte kan lämna offert baserat på tillgängliga uppgifter kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Dags för Elbilsladdning i Täby?

Här fortsätter artikeln...

I Täby kommun finns det fem laddstationer utspridda på olika platser.  Det räcker inte till för alla och innebär att du som elbilsägare behöver investera i en egen laddbox som du monterar intill husväggen, i garaget eller på carport, alternativt på laddstolpe. Om du väljer laddstolpe så tillkommer markarbete och framdragning av el till stolpen vilket gör arbetet lite mer omfattande än för en väggmonterad laddbox.

Med en laddbox hemma får du kontroll över läget kring laddningen och kan även ägna dig åt annat medan bilen laddas i lugn och ro. Vi på Elkontakten hjälper dig gärna hela vägen. Från att valet av  modell utifrån nuvarande behov men också framtida. Vilket innebär att vi säkrar upp med en bra modell som gör att även ditt framtida behov av laddning också täcks in. Däribland att laddboxen är uppkopplad mot internet och kan ta emot den senaste mjukvaran och appar. Men också funktioner som möjliggör uttag för flera bilar vid framtida behov av det. Samt lastbalansering som gör att din säkring inte löser ut. Därefter hjälper vi till med att dra fram rätt kapacitet av el och monterar laddboxen åt dig.

Elbilsladdning för företag och privatpersoner

Läs mer här

Våra leverantörer av elbilsladdare

Defa.com

Easee.com

Chargeamps.com

Garo.se

Elbilar och laddning hemma: myndighetsinformation

Energimyndigheten.se

Elsakerhetsverket.se

Karta till din laddboxinstallatör i Täby