Egen laddbox för elbilsladdning i Trångsund

Installera laddbox för elbil i Trångsund

Med en uppkopplad laddbox kan du starta laddningen av elbilen med din smartphone

Det finns ingen kommunal eller kommersiell laddning för elbilar i Trångsund, vilket gör det svårare för dig som elbilsägare att ladda bilen. Därför är det också avgörande att du skaffar en egen laddbox hemma. I Trångsund saknas kommunal infrastruktur för elbilsladdning trots att det bor närmare 11 000 personer i kommunen. Det finns inte heller någon kommersiell laddstation här, förutom i Farsta och Länna som närmast.

Det innebär att du som elbilsägare måste köpa en laddbox för att kunna ladda bilen på ett tryggt och tillförlitligt sätt utan att behöva ta dig ibland flera mil för att få laddning. Men med en egen uppkopplad laddbox kan du starta laddningen med några knapptryck. Och hjälpen är nära! Bara ett mejl eller samtal bort. Vi på Elkontakten ser till att  du som bor i Trångsund alltid har tillgång till en expert på elbilsladdning.

Artikeln fortsätter längre ner på sidan...

Ska du installera laddbox hemma? Nu kan du enkelt och smidigt köpa hem en laddbox direkt via vår webshop.

  • Ladda din elbil snabbt och säkert hemma
  • Urval av flera olika laddstationer och laddboxar – med och utan lastbalansering
  • Den säkraste lösningen för din bil och elanläggning
  • Grönt ROT-avdrag gäller för hela installationen
  • Besök webshopen nu för att ta del av vårt stora utbud av laddboxar

Begär offert på laddbox via formuläret:

1. Fota och bifoga sedan bilder på: elcentral, elmätare och platsen där ni vill att laddboxen skall installeras.

2. Beskriv era behov när det gäller elbilsladdare: Vad ni har för bil(ar) som skall laddas, antal laddplatser, och vad ni har för huvudsäkringar.

Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Mer info om offerter och tjänster

Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt. Om vi inte kan lämna offert baserat på tillgängliga uppgifter kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Dags för Elbilsladdning i Trångsund?

Här fortsätter artikeln...

När du ska välja en laddbox så är det bra att se över sitt framtida behov samtidigt så du inte behöver byta laddbox när du i framtiden byter elbil som då kanske har en annan laddenhet än den du har idag. För att säkra det behovet så behöver laddboxen erbjuda 22 kilowatt och klara både 1- och 3-fasladdning samt en dynamisk lastbalansering vilken innebär att huvudsäkringen inte går i huset eller fastigheten när bilen får full kapacitet.

Det kan även vara bra att stämma av med mark- och garageägare samt samfällighet och liknande om vad som gäller dig och ditt område. Det kan även vara lämpligt att prata med kommunen om planerna för elbilsladdning i området.

En annan bra funktion är skalbarhet, det vill säga att du kan ladda flera bilar samtidigt. Vi rekommenderar även att laddboxen är uppkopplat mot nätet och att den erbjuder installation av appar. Det är också bra om du funderar på om en lös eller fast laddkabel är viktigt för dig. Hör av dig till oss så hjälper vi dig med hela processen.

Elbilsladdning för företag och privatpersoner

Läs mer här

Våra leverantörer av elbilsladdare

Defa.com

Easee.com

Chargeamps.com

Garo.se

Elbilar och laddning hemma: myndighetsinformation

Energimyndigheten.se

Elsakerhetsverket.se

Karta till din laddboxinstallatör i Trångsund