Egen laddbox för elbilsladdning i Tullinge

Installera laddbox för elbil i Tullinge

Har du investerat i elbil? Då behöver du en bra och säker laddbox

I Tullinge finns det inga kommunala eller kommersiella laddstationer för elbilsägare. Det innebär att dom du som bor i området och äger en elbil behöver investera i en egen laddbox som du med vår hjälp monterar på fasaden, vid carport eller i garaget. I och runt Tullinge så erbjuder kommunen inga laddstationer eller laddstolpar till allmänheten. Det finns således ingen publik laddinfrastruktur att tillgå. Om du vill ha kommunal laddning så får du resa till Rågsved, Fruängen eller Älvsjö som närmaste orter för att ladda bilen.

Det finns inte heller några kommersiella laddstationer som ägs av företag, däremot finns det fastighetsägare som monterat laddstolpar men de är ofta kopplade till förhyrda parkeringsplatser.

Således är det svårt för dig som elbilsägare att ladda bilen på ett tillförlitligt sätt utan att själv äga en laddbox eller laddstolpe. Vi hjälper dig i Tullinge att installera och välja rätt modell som passar ditt behov.

Artikeln fortsätter längre ner på sidan...

Ska du installera laddbox hemma? Nu kan du enkelt och smidigt köpa hem en laddbox direkt via vår webshop.

  • Ladda din elbil snabbt och säkert hemma
  • Urval av flera olika laddstationer och laddboxar – med och utan lastbalansering
  • Den säkraste lösningen för din bil och elanläggning
  • Grönt ROT-avdrag gäller för hela installationen
  • Besök webshopen nu för att ta del av vårt stora utbud av laddboxar

Är du medlem i en bostadsrättsförening (BRF)? Då kan en gemensam laddlösning för elbilar vara något att överväga.

  • En gemensam laddlösning kan bidra till ökad trivsel och gemenskap i föreningen. Med flera laddstationer på plats blir det enklare för alla medlemmar att ladda sina elbilar.
  • Att installera laddstationer inom ramen för en BRF kan ofta vara mer kostnadseffektivt än individuella lösningar. Föreningen kan dra nytta av stordriftsfördelar och sänka kostnaderna per laddstation.
  • En gemensam laddlösning i föreningen är ett utmärkt sätt att stödja en hållbar livsstil. Det underlättar för fler medlemmar att välja elbil och bidrar till en minskad miljöpåverkan.

För mer information om hur du och din förening kan komma igång med en gemensam laddlösning, klicka på länken nedan. Vi hjälper er hela vägen, från planering till installation.

Klicka här för mer information

Begär offert på laddbox via formuläret:

1. Fota och bifoga sedan bilder på: elcentral, elmätare och platsen där ni vill att laddboxen skall installeras.

2. Beskriv era behov när det gäller elbilsladdare: Vad ni har för bil(ar) som skall laddas, antal laddplatser, och vad ni har för huvudsäkringar.

Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Mer info om offerter och tjänster

Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt. Om vi inte kan lämna offert baserat på tillgängliga uppgifter kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Dags för Elbilsladdning i Tullinge?

Här fortsätter artikeln...

Laddboxar finns i många modeller med olika funktioner och kapacitet. Det innebär att du som konsument, förening eller företag behöver ta höjd för eventuella framtida förändringar redan nu, genom att välja en framtidssäker laddbox.

För att du ska välja rätt laddboxmodell så behöver du tänka på en hel del avgörande funktioner som gör den tillförlitlig över tid och på så vis framtidssäker. Däribland att laddboxen levererar 22kw och klarar såväl 1-fas som 3-fasladdning utan bekymmer. Till det kommer att den har dynamisk lastbalansering. Denna funktion gör att huvudsäkringen inte löser ut. En annan bra funktion är att laddboxen är skalbar, vilket möjliggör att du kan ladda flera stycken elbilar med din laddbox. Vi rekommenderar även att boxen är uppkopplad mot nätet så att du kan hämta ny mjukvara och har möjlighet att ladda hem appar löpande.

När du ska installera en laddbox så kan det vara bra att stämma av med eventuella mark- och garageägare innan vi kommer dit för att montera. På så sätt har du checkat av alla punkter så att du inte riskerar några problem längre fram och allt  blir frid och fröjd!

Elbilsladdning för företag och privatpersoner

Läs mer här

Våra leverantörer av elbilsladdare

Defa.com

Easee.com

Chargeamps.com

Garo.se

Elbilar och laddning hemma: myndighetsinformation

Energimyndigheten.se

Elsakerhetsverket.se

Karta till din laddboxinstallatör i Tullinge