Egen laddbox för elbilsladdning i Tumba

Installera laddbox för elbil i Tumba

Köpt en elbil nyligen och letar efter en laddbox?

Det bor ungefär 27 000 personer i Tumba, och som dom flesta kommunerna strävar de efter att bli mer miljövänliga. Elbil är då en av sakerna som de lyfter fram.

I Tumba Centrum så finns det fyra stycken laddstationer, med kontakttyp 2. Laddstationer finns på plan 3 längst in till vänster. Det finns också laddplatser vid Tumba idrottshus. Dock är det alltid en fördel att ha möjligheten att kunna ladda din bil hemma i lugn och ro.

Vi på Elkontakten arbetar i Tumba med att se till att  du som bor där alltid har smidig tillgång till en expert på elbilsladdning. Oavsett vilken elbil du skaffar så ska du alltid kunna ha full laddning när du ska bege dig från ditt hem, och för att det ska fungera effektivt så krävs en egen laddbox eller laddstolpe.  Vi hjälper dig så att du får rätt rätt typ av laddare med rätt kapacitet framdragen till den.

Artikeln fortsätter längre ner på sidan...

Ska du installera laddbox hemma? Nu kan du enkelt och smidigt köpa hem en laddbox direkt via vår webshop.

  • Ladda din elbil snabbt och säkert hemma
  • Urval av flera olika laddstationer och laddboxar – med och utan lastbalansering
  • Den säkraste lösningen för din bil och elanläggning
  • Grönt ROT-avdrag gäller för hela installationen
  • Besök webshopen nu för att ta del av vårt stora utbud av laddboxar

Begär offert på laddbox via formuläret:

1. Fota och bifoga sedan bilder på: elcentral, elmätare och platsen där ni vill att laddboxen skall installeras.

2. Beskriv era behov när det gäller elbilsladdare: Vad ni har för bil(ar) som skall laddas, antal laddplatser, och vad ni har för huvudsäkringar.

Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Mer info om offerter och tjänster

Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt. Om vi inte kan lämna offert baserat på tillgängliga uppgifter kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Dags för Elbilsladdning i Tumba?

Här fortsätter artikeln...

Det kan vara svårt att veta vilken laddboxmodell man ska välja. Vi på Elkontakten hjälper dig att hitta rätt. Vill man exempelvis ha en laddbox så är den lite billigare och den sätts direkt på väggen. Väljer du däremot en laddstolpe så behövs det mer markarbete och då blir det lite dyrare. Har du möjlighet att välja montering på en husvägg, carport eller garage så är det ofta enklast  att montera den på en vägg. Det är också vanligaste valet av plats för att montera en laddbox. Vi på Elkontakten hjälper dig att välja rätt modell som passar era behov. Det vill säga, hur mycket bil ni åker varje dag, hur snabbt måste bilen kunna laddas upp m.m. Vi finns här som en trygghet för dig och din bil.

Vad du än väljer så tjänar du in pengarna relativt snabbt jämfört med att ladda i en kommersiell laddstation. I genomsnitt så drar en elbil ca 1,5–2 kWh per mil jämför gärna vad elen kostar hemma jämfört med publika laddstationer.

Elbilsladdning för företag och privatpersoner

Läs mer här

Våra leverantörer av elbilsladdare

Defa.com

Easee.com

Chargeamps.com

Garo.se

Elbilar och laddning hemma: myndighetsinformation

Energimyndigheten.se

Elsakerhetsverket.se

Karta till din laddboxinstallatör i Tumba