Egen laddbox för elbilsladdning i Tyresö

Installera laddbox för elbil i Tyresö

Klart du också ska ha en modern laddbox så du kan starta laddningen från mobilen

Det bor ca 49 000 personer i Tyresö kommun. Det här är en kommun där man är mån om miljön och tar hand om naturen. Allt fler i kommunen kör elbil och efterfrågar nu fler plaster för att ladda sin bil på. Vi på Elkontakten kan se till  att du som bor i Tyresö har enkel tillgång till experter inom elbilsladdning.

I Tyresö Centrum finns en snabbladdstation med två laddare och totalt fem laddkontakter för elbilar som är tillgänglig för alla. Man kan ladda två bilar samtidigt och en elbil laddas upp till ca 20 – 80 % på cirka en halvtimme. Men allt beror på faktorer som batteriets temperatur, storlek och laddningsgrad. Tyresö kommun har även en av landets första stationer för snabbladdning av elbilar.

Artikeln fortsätter längre ner på sidan...

Ska du installera laddbox hemma? Nu kan du enkelt och smidigt köpa hem en laddbox direkt via vår webshop.

  • Ladda din elbil snabbt och säkert hemma
  • Urval av flera olika laddstationer och laddboxar – med och utan lastbalansering
  • Den säkraste lösningen för din bil och elanläggning
  • Grönt ROT-avdrag gäller för hela installationen
  • Besök webshopen nu för att ta del av vårt stora utbud av laddboxar

Begär offert på laddbox via formuläret:

1. Fota och bifoga sedan bilder på: elcentral, elmätare och platsen där ni vill att laddboxen skall installeras.

2. Beskriv era behov när det gäller elbilsladdare: Vad ni har för bil(ar) som skall laddas, antal laddplatser, och vad ni har för huvudsäkringar.

Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Mer info om offerter och tjänster

Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt. Om vi inte kan lämna offert baserat på tillgängliga uppgifter kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Dags för Elbilsladdning i Tyresö?

Här fortsätter artikeln...

Även om man måste installera en egen laddstation så tjänar man in de pengarna relativt snabbt. Det eftersom du betalar ett lägre elpris hemma jämfört med vad du får betala på publika laddstationer. Att ladda sin bil hemma är förstås även det absolut enklaste och smidigaste för dig.

Bilen laddas automatiskt medan du gör annat och du slipper åka till en laddstation.  Vi kan hjälpa dig i Tyresö att installera och välja rätt modell som passar ditt behov.

Har du ett eget garage, carport eller en parkering intill en husvägg är det oftast enkelt att fixa en laddplats. Det som behövs är framdragen el eller en laddbox. Laddbox är oftast det som är billigast då man sätter den direkt på husväggen. Medan en laddstolpe kräver mer markarbete och kan då bli dyrare. Vi på Elkontakten hjälper dig att ta fram det som passar er bäst. Fördelen men en laddstation hemma är att du får kontroll över läget med laddning. Vi på Elkontakten hjälper dig gärna att hitta rätt laddare som passar dina behov just nu men också för framtiden.

Elbilsladdning för företag och privatpersoner

Läs mer här

Våra leverantörer av elbilsladdare

Defa.com

Easee.com

Chargeamps.com

Garo.se

Elbilar och laddning hemma: myndighetsinformation

Energimyndigheten.se

Elsakerhetsverket.se

Karta till din laddboxinstallatör i Tyresö