Egen laddbox för elbilsladdning på Värmdö

Installera laddbox för elbil på Värmdö

Behöver du laddbox till elbilen? Vi hjälper dig med val och installation

Kul att du är intresserad av laddboxar för elbilar. Vi är experter på elbilsladdning och kan hjälpa dig att installera din nya box.

På Värmdö bor det ungefär 50 000 personer, det finns fjorton platser att ladda sin elbil på varav några med snabbladdare. Värmdö kommun satsar väldigt mycket på klimat och milj varpå det just nu pågår arbete med tretton nya laddplatser i Skogsbo, tolv stycken vid Brunns skola och åtta nya vid Grantomtahallen. Alla dessa planeras att vara i drift under 2022.

För oss på Elkontakten är det viktigt att du som bor på Värmdö har en nära kontakt med en expert på elbilsladdning. Oavsett vilken typ av laddstation du väljer till ditt hem ska du ha möjlighet att kunna ha full laddat batteri när du lämnar ditt hem. Det oavsett vilken elbil du väljer.

När man väl har bestämt sig för att skaffa en elbil så kommer nästa moment: vilken typ av laddstation man ska välja till sin bil. Med olika termer som allmänheten inte hunnit lära sig ännu kan det vara svårt att förstå och hänga med på allt. Det är där vi på Elkontakten hjälper dig att förstå och bistår dig för att se till att din laddare uppfyller alla dina behov.

Artikeln fortsätter längre ner på sidan...

Ska du installera laddbox hemma? Nu kan du enkelt och smidigt köpa hem en laddbox direkt via vår webshop.

  • Ladda din elbil snabbt och säkert hemma
  • Urval av flera olika laddstationer och laddboxar – med och utan lastbalansering
  • Den säkraste lösningen för din bil och elanläggning
  • Grönt ROT-avdrag gäller för hela installationen
  • Besök webshopen nu för att ta del av vårt stora utbud av laddboxar

Begär offert på laddbox via formuläret:

1. Fota och bifoga sedan bilder på: elcentral, elmätare och platsen där ni vill att laddboxen skall installeras.

2. Beskriv era behov när det gäller elbilsladdare: Vad ni har för bil(ar) som skall laddas, antal laddplatser, och vad ni har för huvudsäkringar.

Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Mer info om offerter och tjänster

Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt. Om vi inte kan lämna offert baserat på tillgängliga uppgifter kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Dags för Elbilsladdning på Värmdö?

Här fortsätter artikeln...

Laddboxar finns i många modeller med olika funktioner och kapacitet. Det innebär att du som konsument, förening eller företag behöver ta höjd för eventuella framtida förändringar redan nu, genom att välja en framtidssäker laddbox.

Vad ska man då tänka på? Som exempel: Vill du kunna koppla upp laddaren mot din telefon för att se hur mycket den har laddat? Eller planera för att bilen ska vara fulladdad på morgonen när du ska åka? Det finns en hel del olika saker som det är klokt att ta ställning till innan köpet.

En laddstation kommer med olika funktioner och olika kapacitet. Det finns laddboxar som man sätter direkt på en vägg och det är det vanligaste om man har carport, garage eller parkering nära husväggen. Ett alternativ är en laddstople, men där krävs det mer markarbete. Vilket normalt gör att det blir ett dyrare alternativ. Oavsett så tjänar man in dom pengarna relativt snabbt eftersom det blir billigare att ladda hemma än i publika laddstationer.

Elbilsladdning för företag och privatpersoner

Läs mer här

Våra leverantörer av elbilsladdare

Defa.com

Easee.com

Chargeamps.com

Garo.se

Elbilar och laddning hemma: myndighetsinformation

Energimyndigheten.se

Elsakerhetsverket.se

Karta till din laddboxinstallatör på Värmdö