Egen laddbox för elbilsladdning, Sundbyberg

Installera laddbox för elbil i Sundbyberg

Dags för en uppkopplad laddbox du kan styra med mobilen?

Eller kanske en minimalistisk box som smälter in i miljön? Vi kan hjälpa dig i Sundbyberg att välja och installera en modell som passar ditt behov. Vi på Elkontakten ser till att du får tillgång till en expert på elbilsladdning. För oavsett vilken elbil du skaffar så behöver du alltid kunna ha full laddning när du ska bege dig från ditt hem.

Och för att det ska fungera på ett tryggt, säkert och smidigt sätt så krävs rätt laddbox och rätt belastning framdraget till laddboxen. Men med en egen uppkopplad laddbox blir det extra smidigt. Då kan du starta laddningen när som helst med några knapptryck.

Artikeln fortsätter längre ner på sidan...

Ska du installera laddbox hemma? Nu kan du enkelt och smidigt köpa hem en laddbox direkt via vår webshop.

  • Ladda din elbil snabbt och säkert hemma
  • Urval av flera olika laddstationer och laddboxar – med och utan lastbalansering
  • Den säkraste lösningen för din bil och elanläggning
  • Grönt ROT-avdrag gäller för hela installationen
  • Besök webshopen nu för att ta del av vårt stora utbud av laddboxar

Begär offert på laddbox via formuläret:

1. Fota och bifoga sedan bilder på: elcentral, elmätare och platsen där ni vill att laddboxen skall installeras.

2. Beskriv era behov när det gäller elbilsladdare: Vad ni har för bil(ar) som skall laddas, antal laddplatser, och vad ni har för huvudsäkringar.

Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Mer info om offerter och tjänster

Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt. Om vi inte kan lämna offert baserat på tillgängliga uppgifter kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Dags för Elbilsladdning i Sundbyberg?

Här fortsätter artikeln...

Din närmsta laddstolpe som tillhandahålls av kommunen finner du i Åkeshov, vilken ligger flera kilometer från centrala Sundbyberg. Utöver det finns det ingen infrastruktur för elbilsladdning i området vilket gör det svårt för dig som elbilsägare att ladda. Det finns kommersiella laddstationer men bara en i centrala Sundbyberg. De närmaste snabbladdarna hittar du i Rissne, Ulvsunda och Solna Kyrkby. Det medför att du som elbilsägare behöver köpa en egen laddbox och att välja rätt modell. Vilket inte alltid är helt enkelt.

Vi på Elkontakten har gedigen kunskap kring elmontage och är experter på elbilsladdning. Vi vet att du behöver en laddbox som klarar ett framtida behov och de funktionerna vi tycker du ska fundera extra kring är att laddboxen levererar 22 kilowatt och klarar både 1- och 3-fasladdning och har en dynamisk lastbalansering vilken gör att husets huvudsäkring inte löser ut när bilen får full effekt.

Andra delar är skalbarhet så att du kan ladda flera bilar från samma enhet och att laddboxen är uppkopplad mot internet och kan ladda hem senaste mjukvaran och möjlighet att installera appar. Med de funktionerna på plats i laddboxen så är du relativt framtidssäker och kan således även byta elbil i framtiden utan att du nödvändigtvis behöver byta laddbox.

Elbilsladdning för företag och privatpersoner

Läs mer här

Våra leverantörer av elbilsladdare

Defa.com

Easee.com

Chargeamps.com

Garo.se

Elbilar och laddning hemma: myndighetsinformation

Energimyndigheten.se

Elsakerhetsverket.se

Karta till din laddboxinstallatör i Sundbyberg