Elektriker Ågesta

Elektriker Ågesta

Välkommen till Elkontakten Sverige AB.

Vi arbetar med de flesta förekommande elarbeten som finns i bostäder, kontor, butiker, lager och mindre tillverkningsindustrier mm.
Våra elektriker utgår från Huddinge men vi arbetar över hela Stockholms län. Vi tar oss an mindre servicearbeten till större projekt.

Vi arbetar med tydliga offerter och fasta priser i så stor utsträckning vi kan.

Kontakta oss via formuläret nedan

  • 1. Beskriv vad du vill ha hjälp med.
  • 2. Fota och bifoga bilder, beskrivningar och skisser på vad ni vill ha åtgärdat.
  • 3. Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Vid större arbeten eller där det inte är möjligt att lämna en prisuppgift baserat på de uppgifter som finns tillgängliga kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Kontakta oss för en gratis offert!

Vill du veta mer om våra tjänster eller få en offert gällande ditt projekt är du varmt välkommen att höra av dig till oss här genom formuläret.Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Vi vill vara din elektriker i Ågesta

Vi finns nära dig, nära ditt hus i Ågesta. Vi är behöriga elektriker som är allround när det gäller alla typer av elinstallationer, så därför hoppas vi att du anlitar oss för ditt nästa uppdrag. Kanske är din fastighet i Ågesta lite äldre och då vill du att en elektriker kommer tittar över ledningar, proppskåp och kontakter och kollar upp kapaciteten på ditt elsystem.
Kanske har du ett alldeles nytt hus med ett elsystem i toppskick, men vill ha en elektriker i Ågesta för att installera en laddstolpe, en bastu eller dra ström till din nya swimmingpool. Solceller på taket är också väldigt populära. Dina önskemål är vår lag, och vi håller vad vi lovar. Nöjda kunder är den bästa reklamen för oss

Ditt hus i Ågesta behöver en elektriker

Idag ser vi en ökad övergång på eldrivna alternativ i Hässelby och en större efterfrågan på el och elinstallation. Ofta beror det på att man vill lämna ett mindre miljövänligt alternativ för ett som är mer klimatsmart. Här är elbilen ett populärt exempel. För att kunna köra elbil krävs det att det finns el tillgänglig i form av laddstolpar så att bilarna kan laddas på med el istället för att fyllas på med vanligt drivmedel som bensin eller diesel.

Det där med ström är, som du säkerligen vet, livsfarligt att jobba med som privatperson. Dels är det förbjudet, och dels är det mycket riskfyllt för att man kan få ström i sig. Brandrisken är också stor om sladdar och vägguttag inte är professionellt installerade. Därför behövs vi elektriker i Ågesta och vi gör ditt hem säkert, eftersom vi har full behörighet och arbetar ansvarsfullt. 

Vi kollar upp så att det inte finns damm och smuts bland alla elledningar och undersöker om de är i gott skick. Vi ger dig också gärna tips på om något behöver bytas ut. Det är ofta roligare att köpa nya lampor än att kolla hur det ser ut bland strömsladdarna, det vet vi, och det är därför vi elektriker finns till för dig i Ågesta.

Alla installationer du vill ha hjälp med

Vi rycker ut med våra elektriker när det uppstår något fel eller problem kring elektriciteten i Hässelby. När ett elfel uppstår är det ofta av stor angelägenhet att felet åtgärdas akut och omedelbart. Det har vi full förståelse för och arbetar därför effektivt och för att du som kund ska få hjälp så fort som det bara är möjligt. Hos oss kan du räkna med ett serviceinriktat mottagande där vi sätter dig som kund i centrum och vi sätter snabbt igång för att hjälpa dig där problemet har uppstått.

Många av våra kunder, både privatpersoner och bostadsbolag i Ågesta, ber oss elektriker att installera golvvärme. Tycker man att golven är lite kalla, är det en otrolig lyx att få värme underifrån. Har man väl fått det i badrummet, blir man också intresserad av att få det exempelvis i köket. Sedan är steget inte långt till golvvärme på den inbyggda altanen. 

Det behöver inte vara så stora installationer som behövs. Fastighetsägare i Ågesta anlitar oss elektriker lite då och då även för små nytillskott i huset, som till exempel eldragning till en ny tvättmaskin i badrummet. Privatpersoner kan ju utnyttja sitt ROT-avdrag för delar av arbetskostnaden. Nya elektriska apparater och armaturer är ju också betydligt mer energisnåla än tidigare modeller, så det är även en bra sak för miljön att byta ut dem ibland. 

Det är ofta små saker hemma som behöver åtgärdas. Trasiga vägguttag behöver fixas, och ibland kan man vilja ha en dimmer till belysningen. Vilket ditt uppdrag till oss elektriker än kan vara så blir vi glada över att du hör av dig till oss i Ågesta.