Elektriker Älvsjö

Elektriker Älvsjö

Välkommen till Elkontakten Sverige AB.

Vi arbetar med de flesta förekommande elarbeten som finns i bostäder, kontor, butiker, lager och mindre tillverkningsindustrier mm.
Våra elektriker utgår från Huddinge men vi arbetar över hela Stockholms län. Vi tar oss an mindre servicearbeten till större projekt.

Vi arbetar med tydliga offerter och fasta priser i så stor utsträckning vi kan.

Kontakta oss via formuläret nedan

  • 1. Beskriv vad du vill ha hjälp med.
  • 2. Fota och bifoga bilder, beskrivningar och skisser på vad ni vill ha åtgärdat.
  • 3. Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Vid större arbeten eller där det inte är möjligt att lämna en prisuppgift baserat på de uppgifter som finns tillgängliga kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Karta till din elektriker i Älvsjö

Kontakta oss för en gratis offert!

Vill du veta mer om våra tjänster eller få en offert gällande ditt projekt är du varmt välkommen att höra av dig till oss här genom formuläret.Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Som elektriker i Älvsjö är vi på rätt plats vid rätt tillfälle. När en elinstallation behöver upprättas, ett äldre elarbete underhållas eller förändras är det oss och våra elektriker i Älvsjö du ringer. Vi har utbildningen, kompetensen och erfarenheten för att ta oss an både mindre servicearbeten och större projekt samt det mesta däremellan. Hos oss kan du räkna med ett väl utfört arbete, en pålitlig professionalitet och en god relation när du väljer oss som samarbetspartner.

Anlita en pålitlig elektriker i Älvsjö

Här i Älvsjö har vi och våra elektriker full förståelse för att du behöver snabb och effektiv hjälp när det uppstått ett elfel som behöver åtgärdas. Många potentiella problem vid en elinstallation i Älvsjö kan komma att kräva omedelbara åtgärder. Vi delar och sympatiserar med den frustration som uppstår när elen inte fungerar. Trots allt är vi och hela vårt samhälle beroende av funktionell och säker elektricitet. Uppdraget att förebygga, upprätta och underhålla elektriciteten för invånarna i Älvsjö och Stockholm med omnejd är ett uppdrag våra elektriker tar på fullaste allvar.

Ökad efterfrågan på elinstallation i Älvsjö

Idag märker vi i Älvsjö en ökad efterfrågan på elinstallation och att man vill använda el på ett sätt man inte gjort tidigare. Vi är även verksamma i Årsta som elektriker. Bland annat har det blivit populärt att gå från bensin- eller dieseldriven bil till elbil. Har man gjort den övergången kan våra elektriker hjälpa dig upprätta en laddstation i anslutning till ditt hem så att du tryggt kan ladda batteriet mellan varven. Älvsjö bygger våra elektriker laddstationer både åt privatpersoner men också åt bostadsrättsföreningar eller fastighetsägare.

Vi erbjuder i Älvsjö även bland annat elinstallation av takvärme så att du inte behöver oroa dig över snösamlingar på taket om vintrarna. Takvärmekablarna förebygger också istappar att bildas och riskera att ramla ned och skada dig eller din familj. Dessutom undviker man även att stuprännorna spricker som en konsekvens av frosten.

Elektriker Älvsjö hjälper med elarbete

Självklart erbjuder vi även mer klassiskt elarbete som inkluderar exempelvis belysning eller inomhusvärme i Älvsjö. Du behöver aldrig känna dig begränsad i vilken tjänst du önskar hos oss – här i Älvsjö hanterar våra elektriker det mesta med det bästa. Vi rekommenderar alltid att du hör av dig till oss innan du försöker utföra ett elarbete i Älvsjö på egen hand. Hos oss får du kostnadsfri rådgivning och en bedömning över hur du bör gå vidare med ditt ärende.

Det är alltid det bästa att ta det säkra före det osäkra. Låt våra erfarna och kompetenta elektriker ta hand om ditt elarbete, vare sig det gäller i hemmet, på arbetsplatsen eller i offentliga miljöer i Älvsjö. Vi är elektriker att lita på och står till tjänst för alla i Älvsjö med omnejd. Välkommen att kontakta oss och hör mer om vilken tjänst som passar dig och din plånbok bäst!