Elektriker Segeltorp

Elektriker Segeltorp

Välkommen till Elkontakten Sverige AB.

Vi arbetar med de flesta förekommande elarbeten som finns i bostäder, kontor, butiker, lager och mindre tillverkningsindustrier mm.
Våra elektriker utgår från Huddinge men vi arbetar över hela Stockholms län. Vi tar oss an mindre servicearbeten till större projekt.

Vi arbetar med tydliga offerter och fasta priser i så stor utsträckning vi kan.

Kontakta oss via formuläret nedan

  • 1. Beskriv vad du vill ha hjälp med.
  • 2. Fota och bifoga bilder, beskrivningar och skisser på vad ni vill ha åtgärdat.
  • 3. Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Vid större arbeten eller där det inte är möjligt att lämna en prisuppgift baserat på de uppgifter som finns tillgängliga kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Kontakta oss för en gratis offert!

Vill du veta mer om våra tjänster eller få en offert gällande ditt projekt är du varmt välkommen att höra av dig till oss här genom formuläret.Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Behöver du hjälp med elarbeten? I dagens samhälle kan det kännas lika krångligt med att hitta rätt bland företag som i en trasselhärva av kabel. Därför vill vi göra det enkelt för dig så du kan ägna dig åt annat. En kompetent och pålitlig firma som erbjuder elektriker i Segeltorp hittar du alltså här!

Rätt hjälp från elektriker i Segeltorp

Allvarligt talat – när det gäller just elarbeten duger inget annat än det bästa. Elsäkerhet kräver noggrannhet och kunskap. Endast en riktigt kompetent elektriker i Segeltorp bör släppas i närheten av din installation. En felaktigt hanterad installation eller arbete kan leda till allvarliga konsekvenser och kan inte tolereras. Därför ser vi till att alla våra anställda elektriker i Segeltorp har den rätta kompetensen för det arbete de utför. Vad vill du ha hjälp med?

Vilken typ av elarbete kan vi utföra?

Våra elektriker i Segeltorp kan allt elarbete. Vi känner oss trygga med att kunna skriva så. Både enklare och mer traditionellt elarbete i Segeltorp samt reparation av kablar och elinstallation av ny teknik ligger inom vårt kompetensområde.

De vanligaste jobben vi utför? Service och reparation och utbyte av gamla elcentraler är vardagsmat för en elektriker i Segeltorp. Det är standardarbeten men inte desto mindre mycket viktiga arbeten. Utan fungerande och säkra installationer ökar risken för strömförande maskiner och kanske t o m brand.

Säker elinstallation är viktigt för att undvika incidenter men det är också viktigt ur försäkringssynpunkt i Segeltorp. Är din el inte säker är det tveksamt om du får ut full ersättning om något skulle inträffa i din fastighet som kan kopplas till ditt elsystem.

Idag kommer också andra slags installationer starkt. Vi märker ökad efterfrågan på laddstationer för din elbil och givetvis är det inte några problem för en elektriker i Segeltorp. Intresset ökar också för smarta hem där du exempelvis styr funktioner från dator eller mobil.

I vårt klimat finns också intresse för takvärmekablar. Ett snöfritt tak utan risk för ras vintertid är viktigt ur säkerhetssynpunkt. Inget är okänt område för våra anställda.

Firma i Segeltorp med rutiner i elinstallation

När du anlitar oss kan du alltid vara helt trygg. Vi som firma i Segeltorp ser till att du får en säker elinstallation med den senaste tekniken. Våra anställda elektriker i Segeltorp är minst lika angelägna som du själv är att allt ska fungera utan mankemang. Vi utför även arbeten i Skärholmen med våra elektriker. Vi har erfarenheten och viljan. Vi ser till att våra anställda får regelbunden vidareutbildning inom sina respektive ansvarsområden – allt för din och deras säkerhet.

En annan viktig sak då du anlitar elektriker i Segeltorp är servicekänslan. Vi förstår vikten av att ha en socialt fungerande person som ska arbeta i ditt hem och det gör våra anställda också.

Så lyft luren eller fyll i vårt formulär för en snabb och kostnadsfri offert. Välkomna!