Elektriker Södermalm

Elektriker Södermalm

Välkommen till Elkontakten Sverige AB.

Vi arbetar med de flesta förekommande elarbeten som finns i bostäder, kontor, butiker, lager och mindre tillverkningsindustrier mm.
Våra elektriker utgår från Huddinge men vi arbetar över hela Stockholms län. Vi tar oss an mindre servicearbeten till större projekt.

Vi arbetar med tydliga offerter och fasta priser i så stor utsträckning vi kan.

Kontakta oss via formuläret nedan

  • 1. Beskriv vad du vill ha hjälp med.
  • 2. Fota och bifoga bilder, beskrivningar och skisser på vad ni vill ha åtgärdat.
  • 3. Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Vid större arbeten eller där det inte är möjligt att lämna en prisuppgift baserat på de uppgifter som finns tillgängliga kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Kontakta oss för en gratis offert!

Vill du veta mer om våra tjänster eller få en offert gällande ditt projekt är du varmt välkommen att höra av dig till oss här genom formuläret.Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

När du behöver en kunnig och pålitlig elektriker i Södermalm finns vi där för dig. Vi är måna om att alltid leverera kvalitet samtidigt som vi jobbar kostnadseffektivt och snabbt. Om du inte kan specificera vad du vill ha hjälp med så kommer vi gärna ut och gör ett kostnadsfritt platsbesök. Då kan du vara säker på att du får rätt elektriker i Södermalm – till rätt pris.

Vi är din elektriker i Södermalm

För oss är det viktigt att du är nöjd genom hela processen och vi vill vara det självklara valet av elektriker för alla typer av kunder i Södermalm. Vår förmåga att jobba med olika former av uppdrag gör att vi är vana problemlösare som inte räds utmaningar – det har både vi och våra kunder stor nytta av. Det kan också vara bra att känna till att vi finns till hands för både företag och privatpersoner och har stor kunskap om vad som krävs i både professionella och privata miljöer.

Tryggt val vid elinstallation på Södermalm

Trygghet är en viktig aspekt för många och när det gäller el och vid en elinstallation på Södermalm ska man alltid ta hjälp av ett proffs. Vi är det trygga valet i Södermalm eftersom alla våra elektriker är välutbildade och har gedigen erfarenhet av branschen. Genom att välja oss som din elektriker i Södermalm får du alltid ett säkert elarbete. Vi är mycket medvetna om att förtroende bygger på väl utfört och professionellt arbete och jobbar hela tiden för att tillmötesgå våra kunder. Vi arbetar även söder om stan med utgångsläge från Södertälje som elektriker. Vi tar allt elarbete och all elinstallation på lika stort allvar så att du alltid får tillgång till den bästa elektrikern i Södermalm. Det gäller både stora och små uppdrag likväl som enkla och mer komplicerade arbeten. För oss är det viktigt att du får rätt hjälp i rätt tid.

Vi utför det mesta elarbete

Vi är stolta över vår kompetens och att få arbeta som elektriker på Södermalm. Vår yrkesstolthet i kombination med vårt breda kunnande gör att vi kan erbjuda flera olika tjänster. Kanske behöver du hjälp med en elrenovering för att uppdatera all elinstallation i din lägenhet på Södermalm till dagens elbehov? Eller funderar din BRF på att installera takvärme för att slippa bekymmer med farliga istappar och förstörda stuprännor under det bistra vinterhalvåret?

Vi svarar mer än gärna på frågor och delar med oss av våra erfarenheter så att vi hittar rätt lösning för just dina behov. Du kan också anlita oss för att installera en laddstation till din elbil eller för att välja rätt system för ditt tekniksmarta hem. Dessutom är vi experter på att installera belysning och utför både service och underhåll på allt inom el. Så tveka inte – hör av dig till oss när du letar elektriker på Södermalm.