Elektriker Spånga

Elektriker Spånga

Välkommen till Elkontakten Sverige AB.

Vi arbetar med de flesta förekommande elarbeten som finns i bostäder, kontor, butiker, lager och mindre tillverkningsindustrier mm.
Våra elektriker utgår från Huddinge men vi arbetar över hela Stockholms län. Vi tar oss an mindre servicearbeten till större projekt.

Vi arbetar med tydliga offerter och fasta priser i så stor utsträckning vi kan.

Kontakta oss via formuläret nedan

  • 1. Beskriv vad du vill ha hjälp med.
  • 2. Fota och bifoga bilder, beskrivningar och skisser på vad ni vill ha åtgärdat.
  • 3. Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Vid större arbeten eller där det inte är möjligt att lämna en prisuppgift baserat på de uppgifter som finns tillgängliga kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Kontakta oss för en gratis offert!

Vill du veta mer om våra tjänster eller få en offert gällande ditt projekt är du varmt välkommen att höra av dig till oss här genom formuläret.Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Ska du fixa något hemma i Spånga som kräver lite jobb av en elektriker, behöver du inte leta längre. Det måste förstås vara en behörig elektriker, och han finns i Spånga, beredd på att åka till dig och titta på ditt elarbete. Många installerar golvvärme nuförtiden, och det är bäst att göra det innan man lägger nya mattor eller klinker, och då blir allt precis så fint i ditt hus i Spånga som du vill ha det. Vår elektriker gör hela jobbet, och det blir proffsigt utfört.

Pålitlig elektriker i Spånga

Du kan också passa på att se över hela elsystemet i ditt hus, och se om något behöver bytas ut. Det är bra för att kolla kapaciteten, men också för att eliminera eventuell brandrisk. Det är förbjudet och livsfarligt att själv mixtra med el i huset, och dessutom gäller inte hemförsäkringen då. Kontakta oss istället, vi har lång branschvana och stor erfarenhet av alla sorters elarbete i Spånga.

Din elektriker i Spånga är en mångsysslare

Förutom yrkeskunnande, behörighet och branschvana, är din elektriker i Spånga lite av en mångsysslare. Det är så vitt skilda arbetsuppgifter som ingår i yrket. Dessutom krävs det fortbildning och kunskaper om nya material och utrustning för att hänga med i tiden och kunna installera nyheter, som du kan vilja ha i ditt hus.

Dimmer, jacuzzi, led-belysning utomhus, solceller, laddstation för bilen, nya ledningar för att flytta tvättmaskin, ja en hel mängd olika och skiftande önskemål har våra kunder i Spånga när de bokar in en elektriker för elinstallation. Det kan också vara något så enkelt som att få ett nytt vägguttag. Inga önskningar är för små för oss, utan vi är lika glada över alla uppdrag. Vi gör även jobb söder om stan som elektriker i Stuvsta. Bland våra kunder finns många villaägare, men vi gör även jobb åt bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag, så vi tar gärna på oss större uppdrag också.

Långsiktig elinstallation i Spånga

Det är oftast plånbok och budget som avgör vilken elinstallation det så småningom blir som du vill att elektrikern i Spånga ska fixa åt dig. Men man kan ju alltid ha en önskelista, och bara att kunna installera en ny diskmaskin kan kännas som en lyx. Sedan är ju nya maskiner ofta mycket energieffektiva, så du sparar in på dina elkostnader på lång sikt. Du får mer för pengarna och kan därför unna dig något extra, utan att det blir så dyrt. När ekonomin tillåter, kan du ju alltid ringa till din elektriker och exempelvis be honom installera Spångas snyggaste utomhusbelysning. Det kan ibland vara något snyggt man ser hemma hos en kompis, eller något man läser om i tidningen, och så får man en renoveringsidé. Vi som är din elektriker i Spånga kommer garanterat att ge dig ett förmånlig pris på elinstallation och ett trevligt bemötande när du ringer oss.