Elektriker Stockholm

Elektriker Stockholm

Välkommen till Elkontakten Sverige AB - din elfirma i Stockholm

Vi arbetar med de flesta förekommande elarbeten som finns i bostäder, kontor, butiker, lager och mindre tillverkningsindustrier mm.
Våra elektriker utgår från Huddinge men vi arbetar över hela Stockholms län. Vi tar oss an mindre servicearbeten till större projekt.

Vi arbetar med tydliga offerter och fasta priser i så stor utsträckning vi kan.

Kontakta oss via formuläret nedan

  • 1. Beskriv vad du vill ha hjälp med.
  • 2. Fota och bifoga bilder, beskrivningar och skisser på vad ni vill ha åtgärdat.
  • 3. Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Vid större arbeten eller där det inte är möjligt att lämna en prisuppgift baserat på de uppgifter som finns tillgängliga kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Kontakta oss för en gratis offert!

Vill du veta mer om våra tjänster eller få en offert gällande ditt projekt är du varmt välkommen att höra av dig till oss här genom formuläret.Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Elektriker i Stockholm

Välkommen till en elfirma i Stockholm med elektriker som har väldokumenterad kompetens. I Stockholm med omnejd kan våra elektriker hjälp er med alla slags elinstallationer, felsökning, elbesiktning, elsäkerhet och reparationer. För oss är alla uppdrag lika viktiga och våra elektriker utför arbeten åt både privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag i Stockholm. 

 

Genom åren har vi samlat på oss många nöjda kunder varav flera är återkommande. Många av våra uppdrag får vi också via tidigare kunder. Vi delar gärna med oss av referenser och ger exempel på arbeten som vi har utfört. Välkomna att kontakta oss för frågor eller en kostnadsfri offert. Ni når oss enklast via formuläret här på sidan men det går även bra att ringa och ni får då prata direkt med en av våra elektriker i Stockholm.

Vi elektriker kan hjälpa er att el-säkra villan i Stockholm

Ni kanske precis har köpt ett gammalt hus och vill ha hjälp med en elbesiktning och kontrollera att ledningarna inte är för gamla? Gamla ledningar kan börja brinna och är en av de vanligaste orsakerna till eldsvåda. Eller kanske ni ska bygga nytt i Stockholm och behöver en elektriker som kan dra ledningarna? Innan vi kommer hem till er är det bra om ni funderar över var i rummen ni kommer att använda olika slags elektriska apparater och hur ni vill ljussätta ert hem. 

 

Att noga i förväg planera sina elinstallationer är a och o. Naturligtvis kommer vi hjälpa er och komma med råd och förslag, då vi av erfarenhet vet vad man ska tänka på. Med åren har vi arbetat med diverse projekt och vi vet att våra kunders behov kan se olika ut. Vårt främsta verktyg är lyhördhet och förståelse. Vi elektriker i Stockholm lyssnar på era behov så vi kan anpassa våra tjänster och lösningar till er i den utsträckning elsäkerheten tillåter

Vi är certifierade och får utföra el-arbeten i våtrum

När det kommer till renovering av badrum och andra våtutrymmen, men även kök, krävs det att man tar hjälp av en särskilt certifierad elektriker för arbeten i våtrum. Det kan handla om att installera trefas för en eventuell diskmaskin eller att installera vägguttag och förbereda för golvvärme i badrummet med mera. I Stockholm arbetar vi elektriker ofta i dessa miljöer och har de certifikat som krävs för att utföra dessa typer av installationer på ett tryggt och säkert sätt.

Som elektriker i Stockholm tycker vi även att det är viktigt att tänka på miljön i alla aspekter i vårt arbete. Därför strävar vi efter att ha en så liten miljöpåverkan som möjligt och har precis som inom kvalitetssäkringen, ett internt system som vi följer för att på så sätt kunna säkerställa att vi gör vårt bästa i kampen för en bättre miljö.