Elektriker Stuvsta

Elektriker Stuvsta

Välkommen till Elkontakten Sverige AB.

Vi arbetar med de flesta förekommande elarbeten som finns i bostäder, kontor, butiker, lager och mindre tillverkningsindustrier mm.
Våra elektriker utgår från Huddinge men vi arbetar över hela Stockholms län. Vi tar oss an mindre servicearbeten till större projekt.

Vi arbetar med tydliga offerter och fasta priser i så stor utsträckning vi kan.

Kontakta oss via formuläret nedan

  • 1. Beskriv vad du vill ha hjälp med.
  • 2. Fota och bifoga bilder, beskrivningar och skisser på vad ni vill ha åtgärdat.
  • 3. Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Vid större arbeten eller där det inte är möjligt att lämna en prisuppgift baserat på de uppgifter som finns tillgängliga kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Kontakta oss för en gratis offert!

Vill du veta mer om våra tjänster eller få en offert gällande ditt projekt är du varmt välkommen att höra av dig till oss här genom formuläret.Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Vi är en elfirma med stor branschvana och kompetens. Våra behöriga elektriker gör jobb i Stuvsta åt både privatpersoner och bostadsrättsföreningar, och vi gör vårt allra bästa för att kunderna ska bli nöjda med oss. Vi håller vad vi lovar, ger bra offerter och arbetar effektivt, så att du i Stuvsta tryggt kan anlita en elektriker från oss när du vill ha något elarbete utfört.

Din elektriker i Stuvsta

Oavsett om det gäller ett litet jobb, som att byta en strömkontakt eller dra ledningar till nya vägguttag, eller ett lite större projekt, som att installera golvvärme, vill vi vara den elektriker i Stuvsta som du väljer för jobbet. Om ni även har ett projekt i Sundbyberg kan våra elektriker utföra det. Vi värnar om alla våra kunder, så att de kommer tillbaka till oss, och vi är seriösa och proffsiga.

I Stuvsta hittar du allsidiga elektriker

Vi tar oss alltså an alla sorters uppdrag. Våra kunder vill ha allt möjligt, från led-belysning både ute och inne till nya installationer i kök och badrum. Nya lampor drar inte så mycket ström, så de är billigare i längden. Ledningar till ny tvättmaskin, installation av bastu och mycket annat är också vanliga jobb för våra elektriker i Stuvsta. Solceller är mycket populära, och många av alla de installationer vi gör är både till för bekvämlighetens skull, och för att spara energi på sikt. Med solenergi är man försedd med så mycket ström att man kan sälja den.

Nya maskiner har också mycket bättre prestanda, och även exempelvis tvättmaskiner är mycket energisnåla nuförtiden. Därför är det fördelaktigt för dig att be våra elektriker komma till ditt hus i Stuvsta och installera nya produkter som är betydligt bättre konstruerade och även bekvämare att använda än de gamla.

Visa oss din önskelista

Du kan välja att först låta våra elektriker i Stuvsta göra en översyn över ditt elsystem, kolla upp vilket skick det är i och vilken kapacitet det har. Kanske behöver något bytas i elcentralen. Därefter kan du välja allt mellan himmel och jord som du tycker verkar både snyggt och energisnålt. Kanske är det trädgårdsbelysningen du vill satsa på, eller ett toppmodernt badrum med spotlight och jacuzzi som våra skickliga elektriker installerar i ditt hus i Stuvsta. Golvvärme är ett typiskt exempel på något som både känns mysigt och bekvämt. Värmepumpar ger också ett behagligt klimat i bostaden.

Fundera på vad just du skulle behöva, det som höjer prestandan på din bostad. Det du allra helst vill ha kan vi hjälpa dig med, och vi ger också gärna proffstips och förslag på hur ledningarna ska dras på bästa sätt och vilka möjligheter som finns i just ditt hus. Skaffa ett energisnålt hem i Stuvsta med hjälp av våra elektriker. Du är välkommen att kontakta oss för att få en offert.