Elbilsladdning Botkyrka:

Installera laddbox för elbil i Botkyrka

Köpt elbil och saknar laddbox vid huset? Vi hjälper dig installera rätt laddboxmodell

I och runt Botkyrka kan det vara svårt att hitta en privat eller kommersiell laddplats för elbilen. Därför är det avgörande för dig som elbilsägare att själv köpa en laddbox så att du alltid har full laddning när du ska använda bilen.

Det finns idag inga kommunala laddstolpar i Botkyrka och så sent som i sommaren 2021 monterade Botkyrkabyggen 72 stycken laddstolpar för sina bostadsgäster. Utöver det finns det vid några bensinstationer och mataffärer samt Vattenfalls egen elstation. Det trots att det bor över 95 000 personer i Botkyrka!

Att montera en egen laddbox hemma är inte svårt men det ställer lite krav på dels förkunskap, formalia kring lagar och regler. Samt kommunens detaljplan, bygglov och markägarens tillstånd. Om du själv är markägare till exempelvis din villa, så behöver du sällan något tillstånd utan kan när som helst anlita oss för att montera din laddbox.

Vi tycker att det ska vara enkelt att komma igång med egen laddbox och därför finns vi med dig med en hjälpande hand från början till slut. Det kan många gånger vara svårt att veta vad man ska ha och vilket utbud som finns där ute gällande laddboxar, frågorna blir många så snart man börjar titta och undersöka. Behöver man byta till en starkare elkapacitet? Vad är det för skillnad mellan laddboxarna?

Artikeln fortsätter längre ner på sidan...

Ska du installera laddbox hemma? Då har du kommit rätt!

  • Vi har snabba leveranser av laddboxar till fast pris
  • Ladda din elbil snabbt och säkert hemma
  • Urval av flera olika laddstationer och laddboxar – med och utan lastbalansering
  • Den säkraste lösningen för din bil och elanläggning
  • Grönt ROT-avdrag gäller för hela installationen

Begär offert på laddbox via formuläret:

1. Fota och bifoga sedan bilder på: elcentral, elmätare och platsen där ni vill att laddboxen skall installeras.

2. Beskriv era behov när det gäller elbilsladdare: Vad ni har för bil(ar) som skall laddas, antal laddplatser, och vad ni har för huvudsäkringar.

Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Mer info om offerter och tjänster

Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt. Om vi inte kan lämna offert baserat på tillgängliga uppgifter kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Dags för Elbilsladdning i Botkyrka?

Här fortsätter artikeln...

Laddboxar finns i många modeller med olika funktioner och kapacitet. Det innebär att du som konsument, förening eller företag behöver ta höjd för eventuella framtida förändringar redan nu, genom att välja en framtidssäker laddbox.

En uppkopplad laddbox, varför är den bättre än en som inte är det? Är det skillnad på en laddbox för en elbil jämfört med en hybridbil? Om jag reser iväg, hur ska jag tänka kring elladdningen då och behöver jag tänka på att köpa en laddbox som klarar framtidens behov?

På Elkontakten har vi lång och bred erfarenhet av laddboxar och har blivit experter på samtliga modeller och fabrikat på marknaden. Vi vet vad du behöver och ger dig rätt förutsättningar som också kvalitetssäkrar för framtidens behov. Så medan du tar en långpromenad vid Getaren och njuter av en trevlig fikastund intill Lida friluftsgård så passar vi på att montera och dra fram rätt ström till laddboxen. Så att du – när vi är klara kan ladda din bil i lugn och ro och ha koll på läget. Det tror vi är bra.

Elbilsladdning för företag och privatpersoner

Läs mer här

Våra leverantörer av elbilsladdare

Defa.com

Easee.com

Chargeamps.com

Garo.se

Elbilar och laddning hemma: myndighetsinformation

Energimyndigheten.se

Elsakerhetsverket.se

Karta till din laddboxinstallatör i Botkyrka