Elbilsladdning i Bromma:

Installera laddbox för elbil i Bromma

Letar du efter den perfekta laddboxen till elbilen? Vi hjälper dig med val och installation

Har du investerat i en elbil och går i funderingar kring var du ska ladda bilen? Du är långt från ensam kan vi meddela. I Bromma finns det väldigt få kommunala laddstolpar och därför är det avgörande att du själv har en kraftfull och framtidssäker laddbox vid ditt hem.

Det bor cirka 72 000 personer i Bromma idag, men laddinfrastrukturen är kraftigt begränsad till enbart ett par laddplatser som Stockholms Stad tillhandahåller. Det finns kommersiella aktörer där du kan ladda bilen tillfälligt, så som bensinstationer, flygplatsen och ett par företag som tillhandahåller laddstolpar, men då till ett högre pris än om du själv laddar hemma.

Artikeln fortsätter längre ner på sidan...

Ska du installera laddbox hemma? Då har du kommit rätt!

  • Vi har snabba leveranser av laddboxar till fast pris
  • Ladda din elbil snabbt och säkert hemma
  • Urval av flera olika laddstationer och laddboxar – med och utan lastbalansering
  • Den säkraste lösningen för din bil och elanläggning
  • Grönt ROT-avdrag gäller för hela installationen

Begär offert på laddbox via formuläret:

1. Fota och bifoga sedan bilder på: elcentral, elmätare och platsen där ni vill att laddboxen skall installeras.

2. Beskriv era behov när det gäller elbilsladdare: Vad ni har för bil(ar) som skall laddas, antal laddplatser, och vad ni har för huvudsäkringar.

Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Mer info om offerter och tjänster

Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt. Om vi inte kan lämna offert baserat på tillgängliga uppgifter kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Dags för Elbilsladdning i Bromma?

Här fortsätter artikeln...

Laddboxar finns i många modeller med olika funktioner och kapacitet. Det innebär att du som konsument, förening eller företag behöver ta höjd för eventuella framtida förändringar redan nu, genom att välja en framtidssäker laddbox.

Att montera en laddbox hemma kräver en certifierad elektriker. Men innan du anlitar oss för det så behöver du ha koll på om du får installera en laddbox där du bor. Som villa- eller radhusägare är det sällan ett problem men i andra fall kan det vara nödvändigt att prata med markägaren, se över arrenden och ibland även höra med kommunen vad detaljplanen i området säger. Men i de flesta fall är det sällan ett hinder att montera en laddbox.

Funderar du på laddstolpe eller laddbox vid husväggen? Det är egentligen samma monteringstid på båda, såvida rätt kapacitet av el är framdragen. Laddstoplen kräver dock arbete med mark och anläggning vilken leder till ytterligare kostnader vid montering, något som en väggmonterad laddbox inte gör. Det normala är att en laddbox monteras intill husväggen, vid eller i ett garage.

När du ska köpa in din nya laddbox så är det viktigt att flera saker klaffar med ditt val av modell och fabrikat. Du behöver exempelvis fundera över hur ditt framtida behov kan komma att se ut jämfört  med det nuvarande behovet.

laddbox-elbilsladdning

En framtidssäker laddbox ger dig fler möjligheter såsom högre leverans av kilowatt, möjligheten att koppla upp mot nätet, uppdatering av appar, funktioner, mjukvara och en rad andra möjligheter. Du behöver också fundera över om du ska ha en fast eller lös kabel till laddboxen. Allt det här kan du stämma av med oss. Som experter på området är vi vana att ge er en kompetent men ändå enkel lösning som är tids- och priseffektiv. Allt för att du ska slippa promenera flera kilometer för att kunna ladda din bil.

Elbilsladdning för företag och privatpersoner

Läs mer här

Våra leverantörer av elbilsladdare

Defa.com

Easee.com

Chargeamps.com

Garo.se

Elbilar och laddning hemma: myndighetsinformation

Energimyndigheten.se

Elsakerhetsverket.se

Karta till din laddboxinstallatör i Bromma