Elbilsladdning i Danderyd:

Installera laddbox för elbil i Danderyd

Klart din nya laddbox ska vara uppkopplad så du kommer åt den från mobilen — vi hjälper dig att installera rätt modell

Det bor cirka 33 000 personer i Danderyd. Trots det finns det idag ingen laddinfrastruktur i området. För dig med elbil så innebär det att det inte finns några kommunala laddstationer på säkert eller bekvämt avstånd.

Du hittar en laddstation med snabbladdning hos OKQ8 på Enebybergsvägen som levereras av Eon men det är också den enda snabbladdningen i området.

Det finns även andra alternativ med effekt upp till 22 kWh (Typ 2) vid Sjukhuset (Fortum). Även om det är skönt att veta att det finns laddning i området så skänker det dig samtidigt ingen trygghet som bor där och som äger en elbil. Du behöver ha en laddbox i närheten och gärna intill fastigheten där du bor så att du alltid kan ha bilen laddad och redo för avfärd, utan att behöva gå långt för att hämta bilen.

Artikeln fortsätter längre ner på sidan...

Ska du installera laddbox hemma? Då har du kommit rätt!

  • Vi har snabba leveranser av laddboxar till fast pris
  • Ladda din elbil snabbt och säkert hemma
  • Urval av flera olika laddstationer och laddboxar – med och utan lastbalansering
  • Den säkraste lösningen för din bil och elanläggning
  • Grönt ROT-avdrag gäller för hela installationen

Begär offert på laddbox via formuläret:

1. Fota och bifoga sedan bilder på: elcentral, elmätare och platsen där ni vill att laddboxen skall installeras.

2. Beskriv era behov när det gäller elbilsladdare: Vad ni har för bil(ar) som skall laddas, antal laddplatser, och vad ni har för huvudsäkringar.

Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Mer info om offerter och tjänster

Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt. Om vi inte kan lämna offert baserat på tillgängliga uppgifter kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Dags för Elbilsladdning i Danderyd?

Här fortsätter artikeln...

Laddboxar finns i många modeller med olika funktioner och kapacitet. Det innebär att du som konsument, förening eller företag behöver ta höjd för eventuella framtida förändringar redan nu, genom att välja en framtidssäker laddbox.

Att välja laddbox kan vara svårt eftersom det finns så oerhört många modeller och fabrikat att ta hänsyn till. Det du behöver tänka på är att investera i en laddbox som dels är framtidssäker och dels har en dynamisk lastbalansering. Värt också att ta hänsyn till när du gör ditt val är att välja en modell som är uppkopplad mot nätet och om modellen ska ha en fast eller lös kabel. De här funktionerna är avgörande för om du klarar framtidens behov och inte enbart det aktuella behovet du har idag, det så du slipper byta laddbox när du byter bil bland annat. Det är också viktigt utifrån ett skalbart perspektiv, har du exempelvis två bilar så behöver dels din huvudsäkring klara effektkraven samt laddboxen.

Vi har full förståelse för att det är mycket att tänka på som elbilsägare och det är många nya termer att lära sig. Du kan vara trygg i att vi på Elkontakten har full koll på läget och är experter på elbil och elbilsladdning. Vi vet vad som funkar och vad som är säkert över tiden för dig. Värt att nämna är också att det krävs en certifierad elektriker för att installera din laddbox och vi hjälper gärna till med både val och installation. Hör av dig till oss så berättar vi mer om möjligheterna hos dig.

Elbilsladdning för företag och privatpersoner

Läs mer här

Våra leverantörer av elbilsladdare

Defa.com

Easee.com

Chargeamps.com

Garo.se

Elbilar och laddning hemma: myndighetsinformation

Energimyndigheten.se

Elsakerhetsverket.se

Karta till din laddboxinstallatör i Danderyd