Laddbox Elbilsladdning Fullersta

Installera laddbox för elbil i Fullersta

Klart din nya laddbox ska vara uppkopplad så du kommer åt den från mobilen — vi arbetar i Fullersta och hjälper dig installera

Vi på Elkontakten vill erbjuda boende i Fullersta personlig kontakt med  experter på elbilsladdning.  Oavsett vilken elbil du skaffar så ska du alltid kunna ha full laddning när du ska bege dig från ditt hem. Du behöver då investera i en egen box eftersom laddinfrastrukturen i ditt område inte är utbyggd.

Det bor i dagsläget cirka 7 700 personer i Fullersta och det saknas kommunala laddstolpar att tillgå. Det finns kommersiella laddstolpar i närheten. Dessa ägs av fastighetsägare och företag. Din närmsta laddstation med snabbladdning hittar du på Lidl Rågsved. Det innebär att du behöver en egen laddbox för att du alltid ska kunna ha fullt batteri när du behöver det.

Det är en hel del att ta ställning till för val av laddbox men också kring montering och reglerna runt det. I en del fall kan du som vill montera en laddbox behöva prata med såväl markägare, garageägare och eller kommunen för att reda ut vad som gäller för just dig. Om du själv äger marken så är det vanligen fritt fram.

Detaljplanen hos kommunen kan också vara intressant att titta på. Som villa-, småhus- och radhusägare finns det sällan något hinder för att montera en laddbox intill husväggen, vid eller i garage eller i carport.

Artikeln fortsätter längre ner på sidan...

Ska du installera laddbox hemma? Då har du kommit rätt!

  • Vi har snabba leveranser av laddboxar till fast pris
  • Ladda din elbil snabbt och säkert hemma
  • Urval av flera olika laddstationer och laddboxar – med och utan lastbalansering
  • Den säkraste lösningen för din bil och elanläggning
  • Grönt ROT-avdrag gäller för hela installationen

Begär offert på laddbox via formuläret:

1. Fota och bifoga sedan bilder på: elcentral, elmätare och platsen där ni vill att laddboxen skall installeras.

2. Beskriv era behov när det gäller elbilsladdare: Vad ni har för bil(ar) som skall laddas, antal laddplatser, och vad ni har för huvudsäkringar.

Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Mer info om offerter och tjänster

Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt. Om vi inte kan lämna offert baserat på tillgängliga uppgifter kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Dags för Elbilsladdning i Fullersta?

Här fortsätter artikeln...

Laddboxar finns i många modeller med olika funktioner och kapacitet. Det innebär att du som konsument, förening eller företag behöver ta höjd för eventuella framtida förändringar redan nu, genom att välja en framtidssäker laddbox.

För att välja rätt modell och fabrikat på laddboxen behöver du också tänka till ordentligt före. Om du inte frågar oss förstås. För då undersöker vi vad du behöver och ger några förslag på lämpliga modeller. Det första du behöver tänka på är att välja en modell som levererar upp till 22kw, och är på det viset framtidssäker. Sedan behöver du också ha koll på det som kallas för dynamisk lastbalansering. Det är en funktion som ser till att säkringen inte går i fastigheten. Ska laddboxen ha en fastmonterad kabel eller en lös? En annan viktig funktion är att laddboxen är skalbar så du kan koppla in fler elbilar om det behövs nu eller i framtiden. Sist men inte minst är det viktigt att se till att laddboxen är uppkopplad mot internet. På så vis har du koll på senaste tekniken, mjukvaror, säkerhetsuppdateringar men också möjligheten att ladda hem appar som kan behövas i framtiden.

Elbilsladdning för företag och privatpersoner

Läs mer här

Våra leverantörer av elbilsladdare

Defa.com

Easee.com

Chargeamps.com

Garo.se

Elbilar och laddning hemma: myndighetsinformation

Energimyndigheten.se

Elsakerhetsverket.se

Karta till din laddboxinstallatör i Fullersta