Laddbox Elbilsladdning Gladö Kvarn

Installera laddbox för elbil i Gladö Kvarn

Att hitta en laddstation i närheten av Gladö Kvarn är inte en självklarhet. Därför kan du som elbilsägare behöva skaffa egen laddare.

Oavsett vilken modell av elbil du äger eller beställt så måste du kunna förlita dig på att bilen alltid har full kapacitet när du lämnar hemmet. Vi på Elkontakten kan hjälpa dig hela vägen. Och vi vill erbjuda dig som elbilsägare i Gladö Kvarn direkt kontakt med en expert på elbilsladdning.

På Elkontakten har vi lång erfarenhet av elbilar och elbilsladdning och vet vad som krävs för att framtidssäkra din laddboxinvestering. Vi vet även vilka krav som måste uppfyllas.

För många är det en helt ny värld att från en dag till en annan gå från fossilt bränsle till att nu lära sig en massa terminologi  och teknik. Kunskaper – som du kanske upplever – mer eller mindre  kräver utbildning som elektriker. Med vår hjälp slipper du problem och gör det hela enkelt att lösa. Du behöver bara berätta för oss om dina nuvarande och eventuella framtida behov. Så säkerställer vi att laddboxen inte bara fyller dem nu – utan även framöver.

Artikeln fortsätter längre ner på sidan...

Ska du installera laddbox hemma? Då har du kommit rätt!

  • Vi har snabba leveranser av laddboxar till fast pris
  • Ladda din elbil snabbt och säkert hemma
  • Urval av flera olika laddstationer och laddboxar – med och utan lastbalansering
  • Den säkraste lösningen för din bil och elanläggning
  • Grönt ROT-avdrag gäller för hela installationen

Begär offert på laddbox via formuläret:

1. Fota och bifoga sedan bilder på: elcentral, elmätare och platsen där ni vill att laddboxen skall installeras.

2. Beskriv era behov när det gäller elbilsladdare: Vad ni har för bil(ar) som skall laddas, antal laddplatser, och vad ni har för huvudsäkringar.

Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Mer info om offerter och tjänster

Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt. Om vi inte kan lämna offert baserat på tillgängliga uppgifter kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Dags för Elbilsladdning i Gladö Kvarn?

Här fortsätter artikeln...

Laddboxar finns i många modeller med olika funktioner och kapacitet. Det innebär att du som konsument, förening eller företag behöver ta höjd för eventuella framtida förändringar redan nu, genom att välja en framtidssäker laddbox.

Utöver det behöver du också veta om du behöver prata med eventuella markägare, garageägare eller kommunen för att ta reda på om det finns invändningar mot att du monterar laddbox intill ditt hushåll. Bor du i flerfamiljshus, radhus eller motsvarande kanske du behöver se över samfällighetens regler. I de flesta fall så är det sällan några problem med enskild montering intill husvägg, i garage, carport eller liknande. Det kan vara bra att särskilja laddbox från laddstolpe också. Då laddstolpar ofta kräver markarbete, vilket tillkommer som kostnad. En laddbox medför sällan dessa kostnader men en kostnad som kan tillkomma oavsett är att dra fram rätt kapacitet av el fram till laddboxen.

Laddboxar kommer med olika funktioner och har olika kapacitet. Det innebär att du som konsument, förening eller företag behöver ta höjd för eventuella framtida förändringar redan nu, genom att välja en framtidssäker laddbox.

Elbilsladdning för företag och privatpersoner

Läs mer här

Våra leverantörer av elbilsladdare

Defa.com

Easee.com

Chargeamps.com

Garo.se

Elbilar och laddning hemma: myndighetsinformation

Energimyndigheten.se

Elsakerhetsverket.se

Karta till din laddboxinstallatör i Gladö Kvarn