Laddbox Elbilsladdning Glömsta

Installera laddbox för elbil i Glömsta

Din fina nya elbil behöver också en riktigt bra laddbox — vi hjälper dig att montera rätt box för dina behov

Vi har expertkunskaper inom el och elbilsladdning och behörighet att installera laddboxar. Vi tycker precis som du att det ska kännas som en självklarhet att bilen alltid är fulladdad när du ska åka. För att det ska fungera så krävs rätt laddbox och rätt belastning framdraget till boxen.

I Glömsta finns det inga kommersiella laddstationer eller laddstolpar. Du hittar dock laddstationer med snabbladdning i både Slagsta och Kungens Kurva. Det finns även möjlighet till laddning i Flemingsberg och Sjödalen-Fullersta.

I övrigt är det svårt att hitta laddning för din elbil i Glömsta och därför är det avgörande för dig med elbil att införskaffa en egen laddbox som monteras i närheten av ditt hushåll.

Husvägg, garage och carport är ofta populära platser att montera laddboxen och där det ofta är enkelt att dra fram el.

Artikeln fortsätter längre ner på sidan...

Ska du installera laddbox hemma? Då har du kommit rätt!

  • Vi har snabba leveranser av laddboxar till fast pris
  • Ladda din elbil snabbt och säkert hemma
  • Urval av flera olika laddstationer och laddboxar – med och utan lastbalansering
  • Den säkraste lösningen för din bil och elanläggning
  • Grönt ROT-avdrag gäller för hela installationen

Begär offert på laddbox via formuläret:

1. Fota och bifoga sedan bilder på: elcentral, elmätare och platsen där ni vill att laddboxen skall installeras.

2. Beskriv era behov när det gäller elbilsladdare: Vad ni har för bil(ar) som skall laddas, antal laddplatser, och vad ni har för huvudsäkringar.

Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Mer info om offerter och tjänster

Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt. Om vi inte kan lämna offert baserat på tillgängliga uppgifter kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Dags för Elbilsladdning i Glömsta?

Här fortsätter artikeln...

Laddboxar finns i många modeller med olika funktioner och kapacitet. Det innebär att du som konsument, förening eller företag behöver ta höjd för eventuella framtida förändringar redan nu, genom att välja en framtidssäker laddbox.

När du ska välja laddbox så är det en del saker du behöver tänka på innan du tar beslut om vilken laddboxmodell du ska välja. Normalt tittar vi endast till vårt aktuella behov av försörjning vilket då kan leda till stora omkostnader i framtiden, om ditt behov förändras.

Det finns laddboxmodeller idag som är framtidssäkra, och med det menar vi att de har kapacitet att driva flera ladduttag, vara uppkopplade mot internet och uppgraderbara men också funktioner såsom dynamisk lastbalansering. Det innebär att du kan ge elbilen full effekt för laddning utan att huvudsäkringen går. En annan bra sak att fundera över är om du behöver en lös kabel eller en fastmonterad kabel till laddboxen.

Vi rekommenderar även att du kontaktar markägare eller samhällighet om det finns någon sådan att ta hänsyn till för att reda ut vad som gäller för dig och din laddning.

laddbox-elbilsladdning

Det kan även vara bra att höra med kommunen om hur de ser på saken och hur deras tankar kring laddinfrastruktur ser ut i området. Normalt är det sällan något hinder att montera en laddbox intill husvägg eller liknande och äger du villa, radhus eller flerfamiljshus är det norm att det inte är ett hinder. Om du har några funderingar eller vill komma igång med installation så är du varmt välkommen att höra av dig.

Elbilsladdning för företag och privatpersoner

Läs mer här

Våra leverantörer av elbilsladdare

Defa.com

Easee.com

Chargeamps.com

Garo.se

Elbilar och laddning hemma: myndighetsinformation

Energimyndigheten.se

Elsakerhetsverket.se

Karta till din laddboxinstallatör i Glömsta