Laddbox Elbilsladdning Hägersten

Installera laddbox för elbil i Hägersten

Letar du efter en smidig laddbox till nya elbilen? Vi är experter på elbilsladdning och hjälper dig gärna att välja rätt och montera

Oavsett vilken elbilsmodell du köper så är det avgörande att du alltid kan använda bilen när du behöver och att du har tillförlitlig laddning. För att det ska fungera så behöver du alltid ha tillgång till elladdning. Och för att göra detta på ett praktiskt och bekvämt sätt så behöver du en egen laddbox monterad hemma.

I Hägersten finns endast en kommunal parkeringsyta med laddstolpe för elbilar, den hittar du vid Västertorpshallen. I Övrigt finns det inga kommunala laddstationer i området. Däremot finns det gott om kommersiella laddstationer, bland annat hittar du en snabbladdare hos Circle K i Midsommarkransen.

Det bor ungefär 30 000 personer i området och trots det finns det ingen utbyggd laddinfrastruktur. Det innebär att staden och kommunen ännu inte investerat i laddstationer och laddenheter för dig som medborgare.

Det är en trygghet att veta att bilen alltid är laddad och redo för avfärd när du ska iväg. För att kunna känna den tryggheten så behöver du investera i en egen laddbox. Att välja laddbox kan många gånger vara lite knepigt för den ovane. Det eftersom det är många nya termer att bekanta sig med. Termer som vi som elektriker är vana vid, men som du kanske inte känner till ännu.

Artikeln fortsätter längre ner på sidan...

Ska du installera laddbox hemma? Då har du kommit rätt!

  • Vi har snabba leveranser av laddboxar till fast pris
  • Ladda din elbil snabbt och säkert hemma
  • Urval av flera olika laddstationer och laddboxar – med och utan lastbalansering
  • Den säkraste lösningen för din bil och elanläggning
  • Grönt ROT-avdrag gäller för hela installationen

Begär offert på laddbox via formuläret:

1. Fota och bifoga sedan bilder på: elcentral, elmätare och platsen där ni vill att laddboxen skall installeras.

2. Beskriv era behov när det gäller elbilsladdare: Vad ni har för bil(ar) som skall laddas, antal laddplatser, och vad ni har för huvudsäkringar.

Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Mer info om offerter och tjänster

Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt. Om vi inte kan lämna offert baserat på tillgängliga uppgifter kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Dags för Elbilsladdning i Hägersten?

Här fortsätter artikeln...

Laddboxar finns i många modeller med olika funktioner och kapacitet. Det innebär att du som konsument, förening eller företag behöver ta höjd för eventuella framtida förändringar redan nu, genom att välja en framtidssäker laddbox.

Genom att ha oss vid din sida som experter i området och att genom att välja  en laddbox som är framtidssäker kan du känna dig trygg. Vi kan hjälper dig att  säkerställa att laddboxen levererar upp till 22kw genom både 1- och 3-fasladdning. Så har du redan där goda förutsättningar för framtiden.  Det är också bra att laddboxen är skalbar så du i framtiden kan ladda fler bilar än en. Vidare så rekommenderar vi att din laddbox har en dynamisk lastbalansering. Den gör att du inte behöver utöka ditt nätabonnemang utan klarar dig på husets normala 20A. Som avslutning bör också laddboxen vara uppkopplad mot nätet så att du alltid har den senaste mjukvaran och säkerhetsuppdateringarna.

Elbilsladdning för företag och privatpersoner

Läs mer här

Våra leverantörer av elbilsladdare

Defa.com

Easee.com

Chargeamps.com

Garo.se

Elbilar och laddning hemma: myndighetsinformation

Energimyndigheten.se

Elsakerhetsverket.se

Karta till din laddboxinstallatör i Hägersten