Egen laddbox, elbilsladdning i Haninge

Installera laddbox för elbil i Haninge

Köpt en ny elbil och behöver en laddbox? Vi hjälper dig att installera en modell som passar ditt behov

Oavsett vilken elbilsmodell du har så finns samma behov i grunden– att kunna ladda bilens batteri fullt där du bor. Vi är experter på elinstallationer och elbilsladdning och certifierade för att montera laddboxar.

Att välja laddbox kan vara svårt för den ovane. Det är naturligt eftersom många termer i sammanhanget är facktermer för elbranschen. Av naturliga skäl är det något som gemene man inte alltid känner till. Men som du nu behöver känna till lite grand om. För oss handlar det om att förenkla och bygga en trygghet hos dig så du alltid har vetskap om att du har en fulladdad elbil när du ska åka hemifrån.

I dagsläget finns det ingen utbyggd laddinfrastruktur i Haninge, vilket innebär att kommunen och staden inte har några laddstationer eller laddstolpar för allmänheten. Över tid så kommer det att förändras i takt med att elbilar blir allt vanligare. Men som det ser ut idag så finns det inte. Däremot finns det kommersiella aktörer som erbjuder laddning för allmänheten, däribland en laddstation på Port 73, en hos McDonalds som erbjuder snabbladdning och en hos Ove Olofsson Bil AB på Kilowattvägen. Utöver dessa två laddstationer finns det några mindre kraftfulla laddstolpar utspridda i området. Det är dock svårt att förlita sig på att ladda bilen i en kommersiell station för att sedan åka hem och låta bilen stå. Det är mycket mer tillförlitligt att äga och kontrollera en egen laddbox.

Artikeln fortsätter längre ner på sidan...

Ska du installera laddbox hemma? Då har du kommit rätt!

  • Vi har snabba leveranser av laddboxar till fast pris
  • Ladda din elbil snabbt och säkert hemma
  • Urval av flera olika laddstationer och laddboxar – med och utan lastbalansering
  • Den säkraste lösningen för din bil och elanläggning
  • Grönt ROT-avdrag gäller för hela installationen

Begär offert på laddbox via formuläret:

1. Fota och bifoga sedan bilder på: elcentral, elmätare och platsen där ni vill att laddboxen skall installeras.

2. Beskriv era behov när det gäller elbilsladdare: Vad ni har för bil(ar) som skall laddas, antal laddplatser, och vad ni har för huvudsäkringar.

Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Mer info om offerter och tjänster

Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt. Om vi inte kan lämna offert baserat på tillgängliga uppgifter kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Dags för Elbilsladdning i Haninge?

Här fortsätter artikeln...

En fördel utöver tillförlitligheten, med att ha din egen box är du också får koll på utgifterna och ekonomin i detalj. Speciellt om din box är en modell som är uppkopplad mot nätet.

Laddboxar finns i många modeller med olika funktioner och kapacitet. Det gör att du som konsument, förening eller företag behöver ta höjd för eventuella framtida förändringar redan nu, genom att välja en framtidssäker laddbox.

Om din laddbox  är förberedd med 22kw och klarar både 1- och 3-fasladdning, ja då börjar det likna något riktigt tillförlitligt. Speciellt om den också har en inbyggt dynamisk lastbalansering som hindrar att huvudsäkringen går när du ger full kraft till laddningen. Då är den nästintill framtidssäker. Vi säger nästintill eftersom det också kan vara bra att ha koll på om laddboxen klarar en skalning och på så vis klarar av att exempelvis ladda fler bilar än bara en. Då skulle vi säga att du är redo för framtida behov också och inte enbart det nuvarande.

När du känner dig manad är du varmt välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig att ta fram rätt modell med alla funktioner som just du behöver. Och naturligtvis hjälper vi till med hela installationen också så att du kan komma igång fort med din nya bil.

Elbilsladdning för företag och privatpersoner

Läs mer här

Våra leverantörer av elbilsladdare

Defa.com

Easee.com

Chargeamps.com

Garo.se

Elbilar och laddning hemma: myndighetsinformation

Energimyndigheten.se

Elsakerhetsverket.se

Karta till din laddboxinstallatör i Haninge