Laddbox Elbilsladdning Nacka

Installera laddbox för elbil i Nacka

Köpt ny elbil och letar efter den bästa laddboxen? Vi hjälper dig välja och installera rätt modell för dina behov

Det bor ungefär 100 000 personer i Nacka. Men trots det finns det ingen  utbyggd infrastruktur för elbilsladdning i området. Det innebär att du som elbilsägare behöver införskaffa egen laddfunktion för att du ska kunna använda ditt fordon på ett tillförlitligt och tryggt sätt.

Det finns ingen infrastruktur för elbilsladdning i Nacka och inga kommunala laddstationer eller laddstolpar. Däremot finns det gott om laddstationer som är kommersiella och som ägs av företag och markägare eller fastighetsägare.

I centrala Nacka finns det två snabbladdare och runt om Värmdöleden hittar du cirka 20 stycken laddenheter. Att enbart ladda din elbil på dessa stationer är en tillfällig och dyr lösning i längden. Genom att införskaffa en egen laddbox så spar du dels pengar och dels får du en trygghet i att du vet att din bil alltid är laddad när du behöver den. Samt att du har ”koll på laddläget” och på kvaliteten på laddningen.

Artikeln fortsätter längre ner på sidan...

Ska du installera laddbox hemma? Då har du kommit rätt!

  • Vi har snabba leveranser av laddboxar till fast pris
  • Ladda din elbil snabbt och säkert hemma
  • Urval av flera olika laddstationer och laddboxar – med och utan lastbalansering
  • Den säkraste lösningen för din bil och elanläggning
  • Grönt ROT-avdrag gäller för hela installationen

Begär offert på laddbox via formuläret:

1. Fota och bifoga sedan bilder på: elcentral, elmätare och platsen där ni vill att laddboxen skall installeras.

2. Beskriv era behov när det gäller elbilsladdare: Vad ni har för bil(ar) som skall laddas, antal laddplatser, och vad ni har för huvudsäkringar.

Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Mer info om offerter och tjänster

Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt. Om vi inte kan lämna offert baserat på tillgängliga uppgifter kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Dags för Elbilsladdning i Nacka?

Här fortsätter artikeln...

Att välja rätt laddbox för ditt hushåll kan vara svårt och vi förstår det. På Elkontakten hjälper vi många människor att dels välja rätt modell och fabrikat och dels att montera den på lämplig plats.

Vi säkerställer att rätt elkapacitet är framdragen och att våra certifierade elektriker gör jobbet på rätt sätt. Det krävs nämligen en certifierad elektriker för att få montera en laddbox i Sverige. När du väljer laddbox så behöver du tänka på att den är framtidssäker, har dynamisk lastbalansering och är skalbar, uppkopplad mot internet. Samt om den ska ha en lös eller fast monterad laddkabel.

De här delarna är viktiga eftersom de kommer att påverka dig framåt. Som när du exempelvis köper ytterligare en elbil. Eller om huvudsäkringen går i hushållet för att laddboxen levererar full kapacitet till elbilen. Eller när du köper en bil med en annan modell av laddkabel. Med oss på Elkontakten säkerställer du att du tänker rätt och tar rätt beslut och gör ett bra val. Hör av dig till oss så berättar vi om vilka modeller som finns och vilka man bör välja framför andra.

Elbilsladdning för företag och privatpersoner

Läs mer här

Våra leverantörer av elbilsladdare

Defa.com

Easee.com

Chargeamps.com

Garo.se

Elbilar och laddning hemma: myndighetsinformation

Energimyndigheten.se

Elsakerhetsverket.se

Karta till din laddboxinstallatör i Nacka