Egen laddbox för elbilsladdning i Vårby

Installera laddbox för elbil i Vårby

Kul att du är intresserad av laddboxar för elbilar. Vi är experter på elbilsladdning och installerar ofta i ditt område

Det bor ungefär 11 000 personer i Vårby. Det finns bara en laddstation i området men flera stycken i närområdet och där hittar du även snabbladdare om man skulle vilja ladda bilen fort. Det brukar ta ungefär 15–30 min att ladda fullt med snabbladdare. Men allt beror på vilket skick ditt batteri är i.

Vi på Elkontakten vill se till att  du som bor i Vårby alltid har smidig tillgång till en expert på elbilsladdning. För oss är det viktigt att oavsett var du bor ska du kunna känna dig trygg och kunna ha full kontroll över elbilsladdningen. Det ska inte heller spela någon roll vilken elbil du väljer utan du ska ha möjligheten att kunna ladda din bli när du behöver det.

Artikeln fortsätter längre ner på sidan...

Ska du installera laddbox hemma? Då har du kommit rätt!

 • Vi har snabba leveranser av laddboxar till fast pris
 • Ladda din elbil snabbt och säkert hemma
 • Urval av flera olika laddstationer och laddboxar – med och utan lastbalansering
 • Den säkraste lösningen för din bil och elanläggning
 • Grönt ROT-avdrag gäller för hela installationen

Begär offert på laddbox via formuläret:

1. Fota och bifoga sedan bilder på: elcentral, elmätare och platsen där ni vill att laddboxen skall installeras.

2. Beskriv era behov när det gäller elbilsladdare: Vad ni har för bil(ar) som skall laddas, antal laddplatser, och vad ni har för huvudsäkringar.

Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Mer info om offerter och tjänster

Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt. Om vi inte kan lämna offert baserat på tillgängliga uppgifter kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

  Dags för Elbilsladdning i Vårby?

  Här fortsätter artikeln...

  Att välja vilken typ av laddstation man vill ha vid sitt hem kan vara svårt då det finns olika modeller man kan välja. För ett otränat öra kan det vara väldigt svårt att förstå och hänga med i alla termer och vad man ska välja. Det är här vi på Elkontakten kommer in och hjälper till. Vi hjälper dig att välja den laddstation som passar ditt liv idag.  Men hjälper också till så att den passar dig i framtiden och för framtida förändringar. 

  En laddbox kommer med olika funktioner och har olika kapacitet. Det innebär att du som konsument, förening eller företag behöver ta höjd för eventuella framtida förändringar redan nu, genom att välja en framtidssäker laddbox.

  Laddboxen sätter man fast på väggen,  alltså funkar den perfekt om man har ett garage, carport eller vid sin parkering nära husväggen. Sen finns det också laddstolpar men då krävs det markarbete vilket kräver högre budget. Som sagt det finns väldigt mycket att tänka på när man ska välja laddbox till sitt hem. Som exempel om du vill ha din bil fulladdad på morgonen, när behöver du då börja ladda? Vilken modell passar bäst om man vill kunna koppla den till sin mobiltelefon för att enkelt kunna starta laddningen när som helst?

  Elbilsladdning för företag och privatpersoner

  Läs mer här

  Våra leverantörer av elbilsladdare

  Defa.com

  Easee.com

  Chargeamps.com

  Garo.se

  Elbilar och laddning hemma: myndighetsinformation

  Energimyndigheten.se

  Elsakerhetsverket.se

  Karta till din laddboxinstallatör i Vårby