Elektriker Årsta

Elektriker Årsta

Välkommen till Elkontakten Sverige AB!

Vi arbetar med de flesta förekommande elarbeten som finns i bostäder, kontor, butiker, lager och mindre tillverkningsindustrier mm.
Våra elektriker utgår från Huddinge men vi arbetar över hela Stockholms län. Vi tar oss an mindre servicearbeten till större projekt.

Vi arbetar med tydliga offerter och fasta priser i så stor utsträckning vi kan.

Kontakta oss via formuläret nedan

  • 1. Beskriv vad du vill ha hjälp med.
  • 2. Fota och bifoga bilder, beskrivningar och skisser på vad ni vill ha åtgärdat.
  • 3. Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Vid större arbeten eller där det inte är möjligt att lämna en prisuppgift baserat på de uppgifter som finns tillgängliga kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Kontakta oss för en gratis offert!

Vill du veta mer om våra tjänster eller få en offert gällande ditt projekt är du varmt välkommen att höra av dig till oss här genom formuläret.Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Som boende i eller kring Årsta är du bortskämd med duktiga elektriker i din närhet. Vi står redo för att utföra ert elarbete, stort som litet och utför varje elinstallation, reparation eller underhåll som finns kopplade till privata bostäder, arbetsplatser och kontor, butiker, lager och fabriker i Årsta. Våra elektriker i Årsta har hög kompetens och lång erfarenhet när det kommer till olika sorters elarbete. Vi arbetar riskmedvetet för att försäkra dig som kund om hög funktionalitet och säkerhet i våra utförda arbeten.

Professionell elektriker i Årsta

Det är alltid att rekommendera att anlita en elektriker för projekt där elektricitet på ett eller annat sätt är inblandat och vi står redo att bistå dig i Årsta med omnejd. Att på egen hand ge sig på en elrenovering kan vara både farligt för dig och skadligt för byggnaden. Det är också bra att känna till att de flesta försäkringar inte täcker skador som uppstått med anledning av elfel. För det krävs att en elektriker har godkänt installationen eller renoveringen och vi här i Årsta hjälper dig mer än gärna så att det blir rätt från början.

Våra elektriker erbjuder elarbete i Årsta

Vi har kunskap inom många olika områden när det kommer till  att utföra elarbete av olika slag och därför kan våra elektriker i Årsta erbjuda dig en stor variation av tjänster. Är det så att du har gått över till att köra elbil kan vi upprätta en laddstation så att du kan ladda din bil i anslutning till din bostad. Ett annat populärt elarbete som ofta anförtros våra elektriker är att installera takvärmekablar på hustak i Årsta. Dessa bidrar till att snön inte samlas på hustaken om vintrarna och minimerar risken att du träffas av fallande istappar.

Vi fyller även en grundläggande funktion i den övergång till smarta hem som vi ser en stor ökning av. Här kan vi erbjuda flera lösningar enligt vad som passar dig och din plånbok bäst, allt från mer avancerade system som KNX eller Lutron till det mer enklare alternativet Plejd.

Garanti på elinstallation i Årsta

Tyvärr varar ingenting för evigt, men våra installationer har tillräckligt lång livslängd för att att våra kunder ska vara nöjda.. Även den bästa elinstallation och väl utförda elarbete kommer förr eller senare vara i behov av service eller upprustning i Årsta. Det kan också vara så att behovet eller efterfrågan har förändrats och man vill därför göra en förändring av ett redan befintligt elsystem.

Våra elektriker i Årsta finns tillgängliga för att ge dig kostnadsfri konsultation om du funderar på en elinstallation men är osäker på hur du ska gå vidare. Vårt arbetsområde innefattar även Botkyrka som elektriker. Hos oss får du även alltid en uppskattning och ett förslag på vad kostnaden kommer att landa på om du väljer våra elektriker i Årsta som samarbetspartner för elinstallation. Vi har som ambition att hitta den bästa lösningen för dig till ett pris du anser är rimligt. Välkommen att höra av dig till oss!