Elektriker Snättringe

Elektriker Snättringe

Välkommen till Elkontakten Sverige AB.

Vi arbetar med de flesta förekommande elarbeten som finns i bostäder, kontor, butiker, lager och mindre tillverkningsindustrier mm.
Våra elektriker utgår från Huddinge men vi arbetar över hela Stockholms län. Vi tar oss an mindre servicearbeten till större projekt.

Vi arbetar med tydliga offerter och fasta priser i så stor utsträckning vi kan.

Kontakta oss via formuläret nedan

  • 1. Beskriv vad du vill ha hjälp med.
  • 2. Fota och bifoga bilder, beskrivningar och skisser på vad ni vill ha åtgärdat.
  • 3. Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Vid större arbeten eller där det inte är möjligt att lämna en prisuppgift baserat på de uppgifter som finns tillgängliga kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Kontakta oss för en gratis offert!

Vill du veta mer om våra tjänster eller få en offert gällande ditt projekt är du varmt välkommen att höra av dig till oss här genom formuläret.Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Hitta en elektriker i Snättringe

Att få elproblem är ingen höjdare. En del mindre elarbeten får man göra själv, som att byta en propp eller en glödlampa och montera skarvsladdar. Men när det gäller de flesta el-arbetena vill man att de utförs tryggt och säkert av en erfaren elektriker i Snättringe. Idag är många av våra vardagsapparater beroende av el i våra hus. Saknas elen är det svårt att göra grundläggande saker som att laga mat, tvätta kläder, förvara mat i kyl och frys med mera. När man bor i Snättringe och akut behöver få tag i en elektriker kan vi hjälpa till. Vi är inte längre bort än ett telefonsamtal och kan komma med kort varsel när det är akuta lägen. Att själv pilla med elen är livsfarligt om man inte har utbildning och kunskap. Våra elektriker är välutbildade och har lång erfarenhet av att arbeta i Snättringe med omnejd.

Snättringes elektriker är prisvärda

Det finns mängder med elarbeten man kan göra i en bostad. Våra elektriker har exempelvis både dragit om elen och gjort nyinstallationer i många hus i Snättringe. Nyinstallationer vi gjort är bland annat att installera solceller för att minska elkostnaderna. Andra elinstallationer som vi som elektriker fått göra är installationer av spotlights i villor i Snättringe. Övriga elarbeten som förekommer är att lägga värmekabel på taket. Då förhindras det att det bildas farliga istappar på taken och även risken för snöras försvinner. Med våra elektrikers gedigna kunskap och erfarenhet blir jobben fackmannamässigt utförda på rätt sätt. Självklart vidareutbildas våra elektriker allt eftersom regelverk ändras så att kunskaperna alltid är på topp. Innan man beställer ett jobb ger vi givetvis en kostnadsfri offert på arbetet. Vi vill inte att vare sig kunden eller vi skall få en överraskning när jobbet är klart. Naturligtvis erbjuder vi också möjligheten till ROT-avdrag på vårt arbete.

Elektrikerna i Snättringe går att lita på

Innan man bokar ett elarbete vill man kanske kolla upp företaget. Det gör man på Elsäkerhetsverkets hemsida. Där kan man se både företagets som den enskilde elektrikerns behörighet. Det är självklarhet att Snättringes elektriker är behöriga, vårt jobb görs med en enorm noggrannhet. Om elarbetet inte utförs av en fackman är det bra att ha i åtanke att hemförsäkringen inte gäller vid en olycka eller brand. Önskar man referenser på våra elektrikers tidigare arbeten i Snättringe så är det givetvis något vi förmedlar. Vi vill ju att kunderna i Snättringe skall vara nöjda med elektrikerns arbete. Skulle det vara något problem så kommer vi självklart ut och åtgärdar det. Vår kundkrets återfinns både hos privatpersoner, företag och föreningar. Självfallet åtar vi oss både små som stora arbeten, alla kunder är välkomna att kontakta oss när det gäller elarbeten.