Elektriker Botkyrka

Elektriker Botkyrka

Välkommen till Elkontakten Sverige AB.

Vi arbetar med de flesta förekommande elarbeten som finns i bostäder, kontor, butiker, lager och mindre tillverkningsindustrier mm.
Våra elektriker utgår från Huddinge men vi arbetar över hela Stockholms län. Vi tar oss an mindre servicearbeten till större projekt.

Vi arbetar med tydliga offerter och fasta priser i så stor utsträckning vi kan.

Kontakta oss via formuläret nedan

  • 1. Beskriv vad du vill ha hjälp med.
  • 2. Fota och bifoga bilder, beskrivningar och skisser på vad ni vill ha åtgärdat.
  • 3. Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Vid större arbeten eller där det inte är möjligt att lämna en prisuppgift baserat på de uppgifter som finns tillgängliga kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Karta till din elektriker i Botkyrka

Kontakta oss för en gratis offert!

Vill du veta mer om våra tjänster eller få en offert gällande ditt projekt är du varmt välkommen att höra av dig till oss här genom formuläret.Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Vi förstår att det kan vara svårt att hitta rätt elektriker om du är bosatt i Botkyrka. Det är viktigt att hitta en firma som erbjuder prisvärda tjänster och en hög kvalitet. Vi har arbetat som elektriker i Botkyrka under många år. Detta innebär att vi har en unik insyn inom industrin och kan komma på snabba lösningar på dina problem.

Det finns mycket du själv kan göra i ditt hem, men det går inte att hantera elen själv. Det är inte enbart farligt, utan det är också olagligt. Du måste därför anställa professionella elektriker i Botkyrka för att utföra arbetet. Vi finns tillgängliga för dig dygnet runt – så om du har akuta behov är vi firman för dig.

Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss, och vi älskar utmaningar. Våra uppdragsgivare är både företag, privatpersoner och fastighetsägare. Ring oss gärna för att få mer information kring hur vi kan hjälpa dig.

Serviceinriktade elektriker i Botkyrka

Alla våra elektriker är serviceinriktade och sätter våra kunder först. Vi gör detta genom att alltid lyssna på dig och dina behov när det kommer till våra tjänster. Vi erbjuder alltid prisvärda tjänster och det kommer inga oväntade kostnader när du anlitar oss. Våra elektriker anpassar sig efter dig och vi skräddarsyr alltid våra tjänster efter våra kunder i Botkyrka.

Vi erbjuder också en kostnadsfri offert som inte kommer att ändras efter att du har godkänt den. Det är dessutom enkelt att anställa oss som dina elektriker i Botkyrka. Ring oss eller skicka ett mail så kommer vi att ge dig mer information om hur detta kommer att fungera. ROT-avdraget gäller också för privatpersoner som vill anställa oss.

Vi tror på att bygga framtida relationer tillsammans med våra kunder. Vi hoppas på ett långvarigt förhållande mellan dig och oss. Att hitta en elektriker du kan lita på i Botkyrka är inte svårt med oss – vi ställer alltid upp för våra kunder. Utöver Botkyrka utför våra elektriker arbeten i Bromma.

Elinstallation och elarbete i Botkyrka

Att elinstallation och elarbete blir utförda till en hög standard är viktigt, men tyvärr ser vi varje dag att detta inte alltid är fallet i Botkyrka. Detta kan innebära en direkt fara för ditt liv och din byggnad. Det är därför viktigt att elinstallation och elarbete blir inspekterade i Botkyrka av kvalificerade elektriker.

Vi erbjuder därför självklart en hög standard på vårt elarbete i Botkyrka och följer svenska regleringar när det kommer till att arbeta med el. Vi erbjuder dessutom alltid en kund garanti på våra tjänster. Detta gör att du kan känna dig trygg när du anställer oss som din elektriker för elinstallation i Botkyrka. Om något inte står rätt till, eller om du inte är nöjd kommer vi ut och fixar detta åt dig.