Elektriker Glömsta

Elektriker Glömsta

Välkommen till Elkontakten Sverige AB.

Vi arbetar med de flesta förekommande elarbeten som finns i bostäder, kontor, butiker, lager och mindre tillverkningsindustrier mm.
Våra elektriker utgår från Huddinge men vi arbetar över hela Stockholms län. Vi tar oss an mindre servicearbeten till större projekt.

Vi arbetar med tydliga offerter och fasta priser i så stor utsträckning vi kan.

Kontakta oss via formuläret nedan

  • 1. Beskriv vad du vill ha hjälp med.
  • 2. Fota och bifoga bilder, beskrivningar och skisser på vad ni vill ha åtgärdat.
  • 3. Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Vid större arbeten eller där det inte är möjligt att lämna en prisuppgift baserat på de uppgifter som finns tillgängliga kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Kontakta oss för en gratis offert!

Vill du veta mer om våra tjänster eller få en offert gällande ditt projekt är du varmt välkommen att höra av dig till oss här genom formuläret.Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Låt våra elektriker imponera på dig i Glömsta

Har du dåliga erfarenheter av elektriker och andra hantverksarbetare som kommer sent, inte håller deadline och som i värsta i fall inte utför arbetet på ett professionellt, säkert och snyggt sätt? Och som kanske till och med tar hutlösa priser för det? 

 

Då är du varmt välkommen till oss istället. Vi är en auktoriserad elfirma belägen i Huddinge kommun söder om Stockholm, omtyckt och välrenommerad för våra duktiga elektriker och med nöjda kunder i hela Huddinge – inklusive natursköna Glömsta. 

 

Till oss kan du vända dig för både elinstallationer, besiktningar, omdragningar och andra typer av elarbeten. Våra elektriker i Glömsta står alltid till tjänst – redo att imponera på dig med gedigen kompetens, yrkesexpertis, ett maxat säkerhets- och kvalitetstänk och en riktigt bra känsla för kundservice. När du anlitar våra elektriker för ett uppdrag i Glömsta kan du alltid lita på att arbetet blir professionellt utfört, inom utsatt tid, med ett trevligt bemötande och med känsla för både säkerhet och estetik.

Våra elektriker jobbar i Huddinge med omnejd - inklusive Glömsta

Huddinge är en stor kommun, varför vi för enkelhetens skull har valt att låta vår firma utgå från centrala Huddinge. Vårt upptagningsområde är dock betydligt större än så – våra elektriker tar sig gärna an uppdrag i både Glömsta och andra mer avlägset belägna platser i Huddinge. Bor du inte i Huddinge kommun alls? Inga problem. Vi jobbar förstås över hela Stockholm, med fokus på de södra delarna av stan. 

 

Och apropå upptagningsområde. Vi anser det vara en självklarhet att kunna få tillgång till en bra elektriker oavsett om du bor centralt i Huddinge eller mer naturnära i Glömsta. Det ska inte behöva kosta mer bara för att man bor lite avlägset. Anlitar du våra elektriker för ett jobb ute i Glömsta, kan du alltid känna dig trygg med att du får samma konkurrenskraftiga pris på alla våra elektrikertjänster. 

Vi arbetar med kvalitet, kundnöjdhet och miljötänk i åtanke

Riktigt bra och professionella elarbeten bör utföras med både säkerhet, kundnöjdhet och hållbarhet i åtanke. För oss är det en självklarhet att inte bara leverera elarbeten som är snyggt och proffsigt utförda enligt konstens alla regler – utan som också håller måttet vad gäller hållbarhet och miljö. Våra elektriker jobbar för att bidra till ett mer hållbart Glömsta – och är väl insatta i vad energisnål, miljövänlig el innebär.

 

Att vi prioriterar kundnöjdhet är förstås också en självklarhet. Utan nöjda kunder som blir återkommande – och som om vi har tur även refererar vänner och bekanta till oss – kan vi inte fortsätta göra det vi brinner för och är riktigt bra på. Vi är alltid trevliga, personliga och tillgängliga.

 

Varmt välkommen att höra av dig till oss – din prisvärda, proffsiga och kvalitetssäkrade elektriker i Huddinge och Glömsta.