Elektriker Värmdö

Elektriker Värmdö

Välkommen till Elkontakten Sverige AB.

Vi arbetar med de flesta förekommande elarbeten som finns i bostäder, kontor, butiker, lager och mindre tillverkningsindustrier mm.
Våra elektriker utgår från Huddinge men vi arbetar över hela Stockholms län. Vi tar oss an mindre servicearbeten till större projekt.

Vi arbetar med tydliga offerter och fasta priser i så stor utsträckning vi kan.

Kontakta oss via formuläret nedan

  • 1. Beskriv vad du vill ha hjälp med.
  • 2. Fota och bifoga bilder, beskrivningar och skisser på vad ni vill ha åtgärdat.
  • 3. Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Vid större arbeten eller där det inte är möjligt att lämna en prisuppgift baserat på de uppgifter som finns tillgängliga kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Kontakta oss för en gratis offert!

Vill du veta mer om våra tjänster eller få en offert gällande ditt projekt är du varmt välkommen att höra av dig till oss här genom formuläret.Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Letar du efter en bra elektriker i Värmdö?

Alla hus har många elektriska installationer, och även i Värmdö behövs kompetenta och behöriga elektriker när det gäller ström. Inte minst gäller det att se över elsystemet innan man gör en totalrenovering av ett hus eller installerar exempelvis laddstolpe. När man har kollat upp att kapaciteten räcker till, är det fritt fram att välja och vraka bland allt fint som finns att installera. Man kan få inspiration av inredningstidningar, men ofta ser man hur vänner och bekanta har gjort och blir intresserad av samma förnyelse hemma.
Det kan gälla stora såväl som små uppdrag i Värmdö, vi elektriker är stolta över att kunden blir nöjd och vi är glada åt att kunna erbjuda en proffsig service åt alla. Det kan vara privata fastighetsägare lika väl som stora bostadsbolag, för vi kan ta ansvar för större projekt när det behövs. Så allt från ett trasigt vägguttag till all el i ett nytt hyreshus i Värmdö, våra elektrikers arbetsuppgifter skiftar.

Värmdös elektriker gör nya installationer

Idag ser vi en ökad övergång på eldrivna alternativ i Hässelby och en större efterfrågan på el och elinstallation. Ofta beror det på att man vill lämna ett mindre miljövänligt alternativ för ett som är mer klimatsmart. Här är elbilen ett populärt exempel. För att kunna köra elbil krävs det att det finns el tillgänglig i form av laddstolpar så att bilarna kan laddas på med el istället för att fyllas på med vanligt drivmedel som bensin eller diesel.

Som privat fastighetsägare i Värmdö kommun ber man en elektriker göra ett jobb, och sedan kan man utnyttja ROT-avdraget för delar av arbetskostnaden. Många kunder kommer tillbaka varje år med nya uppdrag och installationer. Det kan gälla värmeslingor i golvet, ledningar till en ny tvättmaskin eller att ge trädgården ny belysning.
Just när det gäller lampor vill man ofta förnya med moderna modeller. Många villaägare i Värmdö anlitar oss elektriker för att byta ut gamla trista lampkupor och även dra strömkablar till andra ställen på huset eller i trädgården. Energisnåla ledarmaturer är populära i alla olika sorters varianter. Smaken avgör vad som passar just i ditt hus i Värmdö, men en behörig elektriker måste det vara som drar nya ledningar. Elektricitet är farligt, och man måste anlita ett proffs för sådana jobb.

Tillbyggnader med fin prestanda

Många har länge gått och drömt om en inbyggd altan med golvvärme. När man bygger ut sitt hus i Värmdö ringer man efter en elektriker som kan fixa både det ena och det andra. För ofta kan det vara en ung familj som övertar ett äldre hus, och det behöver förnyas lite varstans. När man bygger till får man det bästa och senaste, och sedan vill man ha det lite finare i resten av huset också.
Det kan också vara lite lyxigare saker som önskas. En pool, en bastu eller en jacuzzi behöver också förses med ström. Vem som än köper ett hus, eller bygger ett nytt, har sin personliga smak och stil. Man vill förnya i köket, i badrummet och kanske också elinstallationerna i trädgården eller för fasadbelysningen. Du behöver inte leta länge, för vi finns i Värmdö, och våra kompetenta elektriker väntar på att höra av dig.

Våra elektriker har kompetens och förutsättningar att ta sig an små som stora elarbeten i Hässelby. Vare sig det handlar om bostäder, butiker, lager eller offentliga platser kan du lita på att vi finns tillgängliga. Tveka inte att kontakta oss för att beskriva ditt problem eller om du enbart vill ha rådgivning så återkommer vi så fort vi kan med ett rättvist kostnadsförslag.