Elektriker Nynäshamn

Elektriker Nynäshamn

Välkommen till Elkontakten Sverige AB.

Vi arbetar med de flesta förekommande elarbeten som finns i bostäder, kontor, butiker, lager och mindre tillverkningsindustrier mm.
Våra elektriker utgår från Huddinge men vi arbetar över hela Stockholms län. Vi tar oss an mindre servicearbeten till större projekt.

Vi arbetar med tydliga offerter och fasta priser i så stor utsträckning vi kan.

Kontakta oss via formuläret nedan

  • 1. Beskriv vad du vill ha hjälp med.
  • 2. Fota och bifoga bilder, beskrivningar och skisser på vad ni vill ha åtgärdat.
  • 3. Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Vid större arbeten eller där det inte är möjligt att lämna en prisuppgift baserat på de uppgifter som finns tillgängliga kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Kontakta oss för en gratis offert!

Vill du veta mer om våra tjänster eller få en offert gällande ditt projekt är du varmt välkommen att höra av dig till oss här genom formuläret.Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Du är såklart fullt medveten om vilken roll elektriciteten spelar för ditt liv och vilka underverk den gör för att du ska kunna leva så bekvämt, enkelt och effektivt som möjligt när det kommer till att tillgodose grundläggande behov som att tvätta, diska eller laga mat. Det vore betydligt mer omständligt om du skulle behöva gå ned till ån för att tvätta dina kläder eller grilla och steka din mat över öppen eld.

Elektriker gör livet i Nynäshamn enklare

Att livet blir mycket enklare med elektricitetens hjälp kan du tacka din lokala elektriker i Nynäshamn för. I flera år har våra elektriker hjälpt våra kunder i Nynäshamn och Stockholm med elinstallation samt att underlätta livspusslet och få vardagen att rulla genom att möjliggöra elektriska alternativ till ett förmånligt pris. I Stockholms innerstad utgår våra elektriker från Östermalm med sitt arbete. Att de flesta människor idag kan tvätta sina kläder i en tvättmaskin och värma mat i mikrovågsugn eller på spisen, både i Nynäshamn och många andra platser i Stockholm, har möjliggjorts av många duktiga och kompetenta elektriker.

Mer än bara grundläggande elarbete

Vi väljer att inte stirra oss blinda enbart på de grundläggande behov som tillgodoses genom elektricitet. För oss är det även viktigt att vi kan berika en bättre, bekvämare och mer klimatsmart vardag och värld för våra kunder. Våra elektriker i Nynäshamn har ett stort förtroende för att göra vårt samhälle till en bättre plats. Ett förtroende som vi tar på allra största allvar både för våra kunder och för samhället i stort.

Som exempel på berikande tjänster från elektriker i Nynäshamn kan vi bland annat erbjuda elinstallation, elarbete samt laddstationer till din elbil eftersom du precis som vi anser att det är värdefullt att minska utsläppen. Våra elektriker kan även hjälpa dig med att lägga takvärmekablar på ditt hustak på villan i Nynäshamn. På så vis slipper du stora ansamlingar med snö på taket om vintrarna och behöver inte oroa dig över fallande istappar eller stuprännor som sprängs av frosten.

Säkrare elinstallation med elektriker i Nynäshamn

Vi som jobbar med elinstallation, service och reparationer förstår vilken betydelse våra elektriker har för Nynäshamn och för våra kunder. Vi upprätthåller samhällets rutiner och gör vardagen enklare och bättre. Hos oss begränsar vi oss inte när det kommer till storleken för uppdragen vi anlitas. Oavsett om det rör sig om ett mindre eller större elarbete i Nynäshamn är vi redo att ta oss an vårt ansvar.

Som kund står du alltid i fokus och du är med oss hela vägen från start till mål. Tveka inte att höra av er till oss för att veta mer om vad du kan få med en elektriker på Nynäshamn. Hos oss kan du dessutom alltid inledningsvis få en kostnadsfri rådgivning om du känner dig osäker på vilken typ av tjänst som passar dig bäst här och nu.