Elektriker Vårby

Elektriker Vårby

Välkommen till Elkontakten Sverige AB.

Vi arbetar med de flesta förekommande elarbeten som finns i bostäder, kontor, butiker, lager och mindre tillverkningsindustrier mm.
Våra elektriker utgår från Huddinge men vi arbetar över hela Stockholms län. Vi tar oss an mindre servicearbeten till större projekt.

Vi arbetar med tydliga offerter och fasta priser i så stor utsträckning vi kan.

Kontakta oss via formuläret nedan

  • 1. Beskriv vad du vill ha hjälp med.
  • 2. Fota och bifoga bilder, beskrivningar och skisser på vad ni vill ha åtgärdat.
  • 3. Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Vid större arbeten eller där det inte är möjligt att lämna en prisuppgift baserat på de uppgifter som finns tillgängliga kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Kontakta oss för en gratis offert!

Vill du veta mer om våra tjänster eller få en offert gällande ditt projekt är du varmt välkommen att höra av dig till oss här genom formuläret.Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Anlita oss som din elektriker i Vårby

Vi har behörighet att fixa allt du kan behöva inom el. Du kanske behöver en elektriker i Vårby för att se över husets kapacitet och rusta upp elsystemet. Ska man exempelvis installera en laddstolpe eller bastu är det viktigt att man har tillräckligt med kraft för det och att alla ledningar är i bra skick. 

Men alla jobb är inte så stora. Ibland gäller det ett trasigt vägguttag eller att en knapp i en kontakt behöver bytas. Vi tar alla uppdrag på allvar och vi elektriker kommer strax ut till dig i Vårby, oavsett vilket elarbete du vill ha hjälp med.

Många i Vårby behöver elektriker

Vi är alltså allsidiga och kan åta oss allt möjligt, från solceller till bastuaggregat, golvvärme eller nya ledningar för ett tillbygge. Vår breda erfarenhet är vår styrka, och vi har många nöjda kunder i Vårby som har valt oss som elektriker och anlitar oss regelbundet. Vi vill gärna vara den elfirma som du ringer i första hand. 

Våra behöriga elektriker servar privatpersoner i Vårby, bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och institutioner, och för oss är alla kunder lika viktiga. Vi värdesätter ett långvarigt samarbete, och vi är nöjda eller klara med jobbet först när våra kunder är nöjda med oss. På så vis har vi fått ett gott rykte i branschen.

Behörighet och kompetens

Alla som jobbar hos oss här i Vårby har en gedigen utbildning, behörighet och kompetens som elektriker. Som du säkert vet får inte vem som helst utföra elarbeten, eftersom strömmen är livsfarlig. Man måste anlita ett proffs, både av säkerhetsskäl och för att husförsäkringen ska gälla. 

Dina ledningar måste dras på rätt sätt, anslutningar och kontakter ska vara säkra, och vi elektriker kommer gärna ut till dig i Vårby och ser över detta och byter ut det som behövs.

Man bör kolla upp proppskåp, till exempel, och särskilt viktigt är det om man har köpt en äldre fastighet. Tänker man totalrenovera huset får man inte glömma att kolla elsystemet först. 

Sedan finns det ju så många trevligheter du kan anlita oss elektriker för, både inomhus och i din trädgård i Vårby. Fasadbelysning, trädgårdslampor, ja kanske också en egen pool. När man målar om ett hus, lägger nya plattor eller sten i trädgården och planterar nya växter blir belysningen kronan på verket. Nya armaturer är ju så snygga och ger ett helt annorlunda helhetsintryck. 

Moderna lampor, och även andra elektriska apparater, är energieffektiva, så det lönar sig att byta. Du kanske vill ha en ny tvättmaskin installerad i Vårby av en behörig elektriker. Vad det än är som du har på din önskelista, bara kontakta oss och be om offert. Vi ska göra vårt bästa för att du ska bli nöjd med vårt arbete.