Elektriker Salem

Elektriker Salem

Välkommen till Elkontakten Sverige AB.

Vi arbetar med de flesta förekommande elarbeten som finns i bostäder, kontor, butiker, lager och mindre tillverkningsindustrier mm.
Våra elektriker utgår från Huddinge men vi arbetar över hela Stockholms län. Vi tar oss an mindre servicearbeten till större projekt.

  • installatörsföretagen
  • ezgif.com gif maker
  • reco 2019 e1587543821959
  • reco 2018
  • 1657383251961045769751793
  • sigill?org=556718 2703&language=swe&product=psa&special=&fontcolor=b&type=png

Vi arbetar med tydliga offerter och fasta priser i så stor utsträckning vi kan.

Kontakta oss via formuläret nedan

  • 1. Beskriv vad du vill ha hjälp med.
  • 2. Fota och bifoga bilder, beskrivningar och skisser på vad ni vill ha åtgärdat.
  • 3. Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Vid större arbeten eller där det inte är möjligt att lämna en prisuppgift baserat på de uppgifter som finns tillgängliga kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Kontakta oss för en gratis offert!

Vill du veta mer om våra tjänster eller få en offert gällande ditt projekt är du varmt välkommen att höra av dig till oss här genom formuläret.Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Vårt samhälle har förändrats och utvecklats i en rasande takt de senaste åren. Vi har idag en digital och teknologisk värld där vi är helt och hållet beroende av tekniken och elektriciteten. I takt med att tekniken har utvecklats har vi också kunnat modernisera bostäder och bilar som blivit mer effektiva, smarta och mer miljövänliga. Vi ser idag exempelvis elbilar som ersätter bensindrivna bilar och bostäder med trådlösa och röststyrda hushållsprodukter.

Modern elektriker i Salem

Någon som har definitivt hängt med i utvecklingen är våra elektriker i Salem. Vi människor har länge varit beroende av elektricitet i form av att kunna använda ljus och lampor, vitvaror eller åka tåg. Våra elektriker har under lång tid varit med och hjälpt invånarna i Salem och kommunen med att både installera och utföra olika typer av reparationer. Men vi förstår också att våra kunder i Salem eftersträvar arbeten och produkter av elektriker som även berikar livet snarare än enbart tillgodoser de grundläggande behoven.

Elinstallation erbjuder våra elektriker i Salem

När samhället förändras, människors behov och tekniken förändras också, och så förändras även vad vi kan erbjuda våra kunder. Utöver enklare elinstallation för exempelvis belysning kan våra elektriker i Salem även hjälpa dig med att anordna laddstationer för att hålla elbilen laddad. Vi genomför även genomgående elrenoveringar där vi hjälper er att förnya er elinstallation och uppgradera ert hem för att kunna möta de elkrav som kommer med en modern bostad i Salem.

För våra elektriker i Salem är funktionalitet en hög prioritet men framför allt kommer säkerhet i första hand. En elinstallation utförd av en elektriker från oss i Salem kan man därför lita på är ett elarbete utfört med noga riskbedömningar och är helt säkert för dig som kund att använda. Du är alltid vårt största fokus och vi värnar om din säkerhet mer än någonting annat.

Kontakta oss för information om elarbete

Du är alltid välkommen att kontakta oss i Salem för att tala mer om det elarbete som du kan vara intresserad av. Vi arbetar även med våra elektriker i Segeltorp. I största möjliga utsträckningar arbetar vi med tydliga offerter och fasta priser. Beskriv för oss vad du önskar ha hjälp med så återkommer vi inom 48 timmar. Vi är medvetna om att många elfel kan behöva åtgärdas med omedelbart elarbete och strävar därför för att våra elektriker i Salem ska kunna bistå dig så fort det bara är möjligt, inte minst i akuta ärenden.

Du kan också vända dig till oss för en kostnadsfri rådgivning kring ditt ärende. Då får du professionell konsultation från våra elektriker i Salem och kan själv avgöra hur du vill gå vidare med ditt ärende eller dina önskningar. Tveka inte att kontakta oss per telefon eller e-post. Vi ser fram emot att börja jobba med just dig!